RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Caută bilete de avion la cursele Air Moldova

Caută bilete de avion
la cursele Air Moldova


Destinații populare ale companiei aeriene
Air Moldova din Chișinău

Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion Air Moldova în doar 3 pași

Alegeți orașul unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alegeți biletul de avion potrivit pentru destinația dorită
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Air Moldova este compania aeriană națională a Moldovei care operează la nivel internațional și a fost fondată în ianuarie 1993. A parcurs un drum lung, a adunat o bază mare de clienți și are multe zboruri directe în Europa și Rusia. Pasagerii menționează că zborurile Air Moldova sunt accesibile și confortabile.
Tarifele Air Moldova și avantajele acestora
Pentru orice zbor al Air Moldova sunt disponibile clasa econom și business, cu diferite tipuri de tarife: Premium Econom, Econom Regular și Econom Clasic. Fiecare tarif are norma sa de bagaj gratuit și alte servicii incluse. Reieșind din bugetul Dvs. puteți analiza tarifele Air Moldova și alege cu ușurință cel mai potrivit.
Reguli privind bagajele pentru zborurile Air Moldova:
  • Pasagerilor din clasa Econom li se permite să ia bagaje de mână cu o greutate de cel mult 8 kg și dimensiuni care nu depășesc 50x40x25 cm.
  • Clasa Business poate lua 2 bagaje de mână în cabina aeronavei, primul trebuie să nu depășească 8 kg, iar al doilea până la 4 kg, ale căror dimensiuni nu trebuie să depășească 50x40x25 cm.
Poșetele mici pentru dame, servietele mici pentru bărbați, alimentele pentru copii sugari și cărucioarele montabile pentru copii până la 2 ani, vor fi acceptate la bord, adițional la bagajul de mână.
Este recomandat să luați întotdeauna lucrurile valoroase cu Dvs. la bord, precum documente, bijuterii și echipamente scumpe.
Reduceri și oferte speciale de la Air Moldova
Pentru copii până la 12 ani, sunt oferite reduceri de 25% sau 33%, în funcție de destinație.
De asemenea, sunt oferite servicii suplimentare pentru femeile însărcinate, persoanele cu dizabilități, copiii neînsoțiți și animalele de companie.
Informații utile pentru pasagerii Air Moldova
Avioanele Air Moldova oferă totul pentru confortul și siguranța pasagerilor din toate clasele în timpul zborurilor. Pentru Air Moldova, confortul clienților săi este important, prin urmare, oferă fiecărui avion tot ceea ce este necesar pentru prim-ajutor și situații de urgență. Scaunele vă vor permite să vă relaxați în timpul zborurilor lungi, în zilele fierbinți nu vor fi înfundate în cabine, deoarece aparatele de aer condiționat funcționează. De asemenea, pentru confortul dvs., există un serviciu de notificare prin SMS care vă va permite dvs. și familiei dvs. să știți unde zburați și la ce oră va fi avionul pe aeroport.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda