RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Amsterdam

Bilete de avion din/spre Amsterdam

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Amsterdam la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Amsterdam în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Amsterdam este una dintre cele mai populare destinații europene și cu siguranță este prima oprire pe care ar trebui să o facă orice turist care ajunge în Olanda. Este ușor să rezervi un zbor spre capitala Olandei, pentru că legăturile cu această parte a Europei sunt foarte bine puse la punct. Un city-break la Amsterdam sau o vacanță în frumoasa "țară a lalelelor" sunt doar la un click distanță de tine.
Amsterdam este un oraș mic, dar atât de bogat în locuri de vizitat, istorie, arhitectură, locuri de distracție și peisaje care îți taie răsuflarea, încât la finalul escapadei în capitala Olandei vei avea impresia că nu ai avut suficient timp pentru a vedea tot ce are acesta de oferit.
Tot ce trebuie să faci atunci este să faci din Amsterdam o destinație în care să revii din când în când.

Când să vizitezi orașul Amsterdam?
Amsterdam este acea destinație în care merită să ajungi în fiecare anotimp. Îl vei descoperi diferit de fiecare dată, dar mereu plin de un farmec inconfundabil. Primăvara te poți bucura de explozia de culoare care învăluie orașul, odată ce înfloresc lalelele și celelalte flori specifice acestui colț de lume, vara poți să te plimbi în voie pe străduțele pline de farmec sau să faci o plimbare cu vaporașul pe faimoasele canale ale orașului, fără să fie nevoie să te ascunzi de soarele torid – pe perioada verii, temperaturile nu sunt foarte ridicate în Olanda, media fiind în jur de 20-25 de grade Celsius. Poți rezerva bilete de avion, de pe voiaj.md, spre Amsterdam și la început de toamnă, când orașul îmbracă alte culori care te vor hipnotiza pur și simplu, iar prețurile încep să scadă, inclusiv cele pentru bilete de avion.

Ce să faci în Amsterdam?
Când istoria, cultura și arhitectura deosebită se îmbină cu momente de distracție, berea grozavă și farmecul asemănător unui sat cochet, înseamnă că ai ajuns la Amsterdam. Da, Amsterdam nu este acel oraș care te copleșește, este însă o destinație care te îmbie să o descoperi în tihnă, pornind la pas din centrul istoric al orașului, care este extrem de compact și ușor de străbătut pentru un turist.

Și pentru că te afli în unul dintre cele mai sigure orașe din Europa, tot ce îți rămâne de făcut este să vizitezi cele mai importante locuri și să te bucuri de fiecare experiență pe care fermecătorul oraș olandez o oferă.
  • Cartierul Roșu: Cartierul Roșu este emblematic pentru capitala Olandei și merită să faci o plimbare pe străduța faimoasa din Amsterdam, împânzită de celebrele vitrine, magazine pentru adulți și cafenele. Cartierul Roșu se află în centrul istoric al orașului și tot aici se află și cea mai veche biserica din oraș, Oude Kerk.
  • Rijksmuseum: Muzeul Național Rijksmuseum este dedicat istorie și artei. Aici se pot admira peste 8000 de lucrări de artă, printre exponate aflându-se capodopere originale semnate de Rembrandt și Vermee.
  • Muzeul Anne Frank: Muzeul se află în casa în care a locuit Anne Frank, iar totul din interiorul acestui loc surprinde esența istoriei tragice pe care au trăit-o evreii în Europa, în perioada celui de-al doilea Război Mondial.
  • Jordaan: Jordaan este un cartier din Amsterdam în care poți simți din plin cultura locală. Zona este împânzită de restaurante, canale, magazine și galerii de artă.

Cât costă un city-break în Amsterdam?
Amsterdam nu este o destinație ieftină, dar cu siguranță fiecare euro investit într-o călătorie în acest oraș merită. Pentru un city-break în Amsterdam, bugetul este de 400-500 de euro. Rezervă online bilete de avion pentru a economisi o sumă importantă și urmărește ofertele pe voiaj.md. Pe lângă cheltuilele obligatorii, transport și cazare, este bine să ai la tine și bani de buzunar pentru nenumăratele tentații pe care le vei găsi la fiecare pas, prin Amsterdam.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda