RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Atena

Bilete de avion din/spre Atena

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Atena la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Atena în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Atena este una dintre primele destinații care ar trebui să se afle pe lista fiecărui turist îndrăgostit de istoria antică. Capitala Greciei este astăzi un oraș modern, care însă respiră istoria antichității prin fiecare por.
Rezervă un bilet de avion către Antena și pregătește-te să descoperi un oraș care oferă infinite posibilități de a te bucura de escapada ta.
În Atena, ai ocazia să îmbini plimbările romantice pe străduțele fermecătoare din vechiul cartier Plaka cu experiențe memorabile în cluburile și restaurantele tradiționale din oraș. Atena este un oraș de care te vei îndrăgosti la prima vedere și în care îți vei dori să revii, pentru că sunt atât de multe de văzut și făcut în acest oraș viu.

Când să vizitezi Atena?
În perioada verii, Atena este invadată de turiști din toate colțurile lumii, acesta fiind de altfel sezonul preferat de cei mai mulți pentru a vizita frumoasa capitală a Greciei. Sub soarele arzător al Greciei, vei savura fiecare moment petrecut aici, orașul fiind inundat de lumină. Primăvara este un alt moment bun în care poți vizita Atena, perioada sărbătorilor pascale fiind de multe ori un prilej bun de a merge în Grecia, unde Paștele are un farmec aparte.

Ce să vizitezi în Atena?
În Atena ai atât de multe obiective de vizitat, încât este nevoie să îți organizezi foarte bine programul. Imediat ce ai rezervat biletele de avion de voiaj.md, poți începe să faci lista cu tot ce ai de văzut în orașul antic.
  • Acropole: cel mai turistic loc din oraș și de departe emblema capitalei Greciei. De aici poți admira panorama orașului. Nu rata să admiri Acropolele și pe înserat, de jos, din oraș, când monumentul este luminat și arată spectaculos.
  • Partenonul: acesta este templul dedicat zeiței Athena și este un monument antic, unic în lume.
  • Templul Erechteion: templul a fost dedicat zeului Poseidon și reprezintă unul dintre cele mai importante monumente care se află pe Acropole.
După vizită la Acropole, poți porni pe jos să explorezi și alte locuri superbe din Atena. O primă oprire o poți face în faimosul cartier Plaka, un loc care te va cuceri datorită străduțelor înguste, pietonale, îmbrăcate în flori colorate. Plaka este locul cu cele mai multe restaurante și taverne din oraș, pe care turiștii le caută în mod deosebit. Aici poți savura cele mai bune preparate grecești și poți simți din plin cultura locală.

Piața Syntagma din Atena este un loc în care merită să te oprești pentru câteva fotografii, dar și pentru a savura o cafea. Ai ocazia să prinzi și schimbul de gardă de la Palatul Parlamentului, care se află în fața pieței. Piață Syntagma este un loc încărcat de istorie, aici desfășurându-se multe evenimente din trecutul atenienilor.

Templul lui Poseidon este un alt obiectiv pe care merită să îl treci pe lista ta de obiective. Acesta se află în cel mai sudic punct din peninsula Atica și este un loc pe care mulți turiști îl caută pentru a admira cele mai spectaculoase apusuri de soare.

Muzeul Național de Arheologie nu trebuie ratat de niciun turist care este pasionat de istoria Greciei Antice. Aici se află numeroase colecții de artă, sculpturi, bijuterii, fresce, artefacte pe care merită să le admiri.

Cât costă o vacanță în Atena?
Bugetul mediu al unei călătorii de 5 zile la Atena este 500-600 de euro. În această sumă intră biletele de avion, recomandat să le achiziționezi online pe voiaj.md -rezervă din timp și vei economisi o sumă important - cazare și masă la hotel de 3 stele, transportul prin oraș, vizitele la obiectivele turistice și mici cheltuieli pe care le vei face în timpul călătoriei tale la Atena, pentru suveniruri și alte amintiri din capitala Greciei.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda