RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Atlanta

Bilete de avion din/spre Atlanta

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Atlanta la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Atlanta în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Atlanta, cel mai popular oraș al statului Georgia, este un loc cu multe atracții turistice, obiective de vizitat și activități în aer liber pe care merită să le încerci. O vacanță în Atlanta începe prin rezervarea și cumpărarea unui bilet de avion.
Urmărește cele mai bune oferte și achiziționează din timp biletul de avion de pe voiaj.md, apoi poți începe să îți pregătești călătoria în unul dintre cele mai frumoase orașe americane.

Când să vizitezi Atlanta
Atlanta este un oraș care a primit porecla de "Hotlanta", pentru că temperaturile sunt extrem de ridicate aici în perioada verii. Chiar și cei care iubesc soarele și căldura trebuie să se gândească de două ori înainte, mai ales că va trebui să petreci destul de mult timp afară. În restul anului, Atlanta este o destinație spectaculoasă, care poate fi explorată de dimineață până seară, fără a simți disconfort sau oboseală.

Ce să vizitezi în Atlanta
În Atlanta sunt foarte multe obiective turistice de vizitat, așadar planifică o călătorie pentru suficiente zile încât să poți bifa cât mai multe locuri. Atlanta este o capitală a culturii și civilizației, ceea ce înseamnă că multe dintre obiectivele căutate de turiști se înscriu în această notă.
  • Situl istoric național Martin Luther King jr.: situl închinat marelui luptător pentru drepturile omului, Martin Luther King jr. este adăpostit de două blocuri imense din oraș. Aici se află locul de naștere al lui Martin Luther King jr. și Biserica Baptistă Ebenezer, unde el și tatăl sau au fost miniștri.
  • Teatrul Fox: ia parte la una din piesele care se pun în scenă în faimosul teatru Fox, un alt loc încărcat de istorie din Atlanta.
  • Parcul Piedmont: este cel mai mare și mai vechi parc din Atlanta, cu o istorie zbuciumată și foarte complexă, pe care, dacă ai noroc, o poți afla în cele mai mici detalii de la un ghid turistic de acolo.
  • Acvariul Georgia: este un obiectiv turistic de neratat, mai ales pentru cei mici. Acvariul adăpostește peste 100.000 de mii de vietăți marine, care arată spectaculos.
  • Muzeul Înalt de Artă: dacă îți place arta atunci acest muzeu este unul dintre locurile în care va trebui să ajungi în vacanța ta din Atlanta. Muzeul Înalt de Artă impresionează în primul rând prin arhitectura deosebită a clădirii, dar și datorită colecțiilor de artă care se găsesc aici.
  • Centrul pentru Drepturile Civile și ale Omului: muzeul dedicat drepturilor omului, adăpostește o serie de dovezi despre istoria legilor lui Jim Crow, de la articole ale vremii, fotografii și reportaje.
  • Grădina botanică din Atlanta: grădina botanică înconjoară orașul și este un loc pe care nu trebuie să îl ratezi. Poți admira aici o mare varietate de flori, plante și copaci impunători.
  • Cimitirul istoric Oakland: cimitirul cuprinde astăzi o suprafață de 88 de acri, fiind mai mult decât impresionant ca dimensiune. Este un obiectiv turistic și istoric deosebit, fiind locul în care, de-a lungul timpului, și cu atât mai mult în timpul războiului civil, erau aduși cei uciși pe front.

Cât costă o vacanță în Atlanta
O vacanță într-un oraș american necesită un buget ceva mai mare față de una în Europa. Cu toate acestea, dacă organizezi totul din timp, ai toate șansele să nu cheltuiești mult. Urmărește ofertele și rezervă din timp biletul de avion. Intră pe voiaj.md și poți găsi bilete de avion și la jumătate de preț, dacă le cumperi din timp.
Prețurile la cazare variază în funcție de confortul pe care ți-l dorești și vei mai avea nevoie și de ceva bani de buzunar. O vacanță de câteva zile în Atlanta poate începe de la buget de 2.000 de dolari.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda