RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Baku

Bilete de avion din/spre Baku

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Baku la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Baku în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Baku, capitala statului Azerbaidjan, nu era până de curând o destinație turistică foarte populară. De câțiva ani încoace însă, cei pasionați de locuri inedite ce merită explorate măcar o dată în viață, au descoperit farmecul acestui oraș.
Baku este orașul contrastelor, un loc în care istoria intrigantă, vechile relicve ale orașului medieval și zidurile pline de legende care mai pot fi văzute și astăzi se împletesc cu stilul de viață opulent, arhitectura modernă și magazinele de lux, de astăzi.
Baku este situat pe vechiul Drum al Mătăsii și este locul perfect pentru o vacanță de vis.

Când să vizitezi Baku
Baku are un climat de stepă, ceea ce înseamnă că iernile sunt blânde, iar verile sunt calde, dar nu extrem de calde, cât să te împiedice să explorezi la pas fiecare colțișor al orașului. Rezervă din timp biletul de avion. Intră pe voiaj.md și ești la un click distanță de vacanța la care visezi.

Ce să vizitezi în Baku
Baku este un oraș ofertant, căruia îi poți descoperi atât istoria cât și farmecul inconfundabil, chiar și într-o vacanță de doar câteva zile.
  • Orașul vechi: orașul vechi fortificat din Baku, inclus pe lista UNESCO, a fost capitala medievală sub Shirvanshahs. Astăzi, este inima istorică a capitalei și găzduiește Turnul Fecioarei, țesătorii tradiționale de covoare și o multitudine de cafenele și restaurante.
  • Turnul Fecioarei: situat în partea veche a orașului, Turnul Fecioarei datează din secolul 12 și face parte din patrimoniul UNESCO. Inițial turnul servea drept templul lui Zoroastrian, iar în secolul 18 a devenit turn de observație.
  • Palatul Shirvanshahurilor: este una dintre atracțiile de top din Baku, datorită arhitecturii deosebite, dar și pentru faptul că de aici se poate admira panorama deosebită asupra orașului. Timp de 200 de ani, palatul a fost reședința regilor.
  • Muzeul Național de Artă: muzeul de artă din Baku trebuie vizitat de orice turist care își dorește dornic să descopere lucrări de o însemnătate deosebită care fac parte din istoria Azerbaijanului. Aici se află peste 300.000 de exponate, care redau istoria și etnografia din antichitate și până în epoca modernă.
  • Piața Fântânii: acesta este un loc pietonal din Baku, preferat atât de turiști cât și de localnici, pentru o ieșire în aer liber sau pentru relaxare. Zona este plină de fântâni arteziene, iar de jur împrejur se află restaurante, baruri și cafenele, unde oamenii se adună pentru odihnă și socializare.
  • Strada Nizami: pentru că Baku este un oraș modern, iar luxul este la el acasă, atunci merită să descoperi din plin acest lucru în timpul unei sesiuni de shopping pe faimoasa stradă cu magazine din oraș, strada Nizami. Strada are 3.5 km, iar în timpul plimbării pe această arteră, merită să acorzi atenție și arhitecturii, care trece de la fațadele baroc și neogotice la fațadele neorenascentiste.
  • Croazieră pe Marea Caspică: poți descoperi și mai mult din frumusețea orașului Baku, pornind într-o croazieră pe mare. Alege să faci croaziera pe înserat, când deja orașul este luminat, și astfel poți admira o priveliște superbă și poți redescoperi o cu totul altă față a obiectivelor și atracțiilor turistice pe care le-ai vizitat peste zi.

Cât costă o vacanță în Baku
O vacanță în Baku este accesibilă la prețuri care pornesc de la 400-500 de euro pentru 3 zile, în acest buget fiind cuprinse biletul de avion și cazarea. Rezervă din timp și cumpără biletul de avion, pentru că în acest fel vei putea economisi chiar și jumătate din prețul transportului. Tot ce trebuie să faci este să intri pe voiaj.md, să alegi dintre opțiunile disponibile și apoi să te pregătești de o vacanță la Baku.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda