RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Bangkok

Bilete de avion din/spre Bangkok

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Bangkok la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Bangkok în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Situat în inima Thailandei, Bangkok mai este cunoscut și ca Orașul Îngerilor. Cu o populație de aproximativ 10 milioane de locuitori, Bangkok este unul dintre cele mai mari orașe din lume, o capitală care, în ciuda aglomerației și traficului intens, este cosmopolită, fermecătoare și ofertantă pentru orice turist îndrăgostit de Asia și dornic să o descopere în profunzimea sa.
Din cauză că traficul este infernal în Bangkok, la orice oră din zi, cel mai ușor te vei putea deplasa cu Sky train, metroul sau tuk-tukul. O altă modalitate prin care mai poți descoperi frumusețea acestui oraș este prin intermediul unei plimbări cu barca pe canale.

Ce să vizitezi în Bangkok

Temple și palate impresionante, canale largi, o viață de noapte vibrant și shopping, Bangkok are ceva de oferit fiecărui turist dornic să viziteze acest oraș inedit. Pentru o vacanță de neuitat, primul pas este să rezervi biletele de avion pe voiaj.md. Apoi, începe să faci lista obiectivelor pe care trebuie neapărat să le vezi în vacanța ta la Bangkok.
  • Palatul Regal: aceasta este cea mai renumită atracție turistică din Bangkok. În grădinile palatului se poate vizita și Templul lui Buddha de Smarald. În interiorul templului se află o statuie a lui Buddha, făcută din piatră prețioasa de jade, la care localnicii vin să se închine și să aducă ofrande.
  • Templul Wat Arun: Templul Wat Arun sau Templul Zorilor este unul dintre locurile în care va trebui să ajungi dacă vizitezi Bangkok. Templul se află lângă râul Chao Phraya și impresionează de la prima vedere, datorită arhitecturii sale.
  • Muntele de Aur: locul se află în partea veche a orașului. Ceea ce este total diferit la acest templu, este că, în drum spre vârful muntelui, treci printr-o mică pădure tropicală decorată cu statui inedite. Din vârful muntelui, priveliștea este cu totul specială, acesta fiind de altfel un loc ideal pentru a admira apusul în Bangkok.
  • Leagănul uriaș: una dintre atracțiile din Bangkok este un leagăn uriaș, care se află lângă Wat Suthat. Este un loc folosit în trecut pentru o ceremonie religioasă, care însă a fost întreruptă în 1935 după ce câțiva oameni au murit.

Experiențe pe care merită să le încerci în Bangkok

Pe lângă obiectivele turistice din Bangkok, capitala Thailandei este locul perfect pentru a te bucură și de experiențe inedite.
Una dintre ele este de departe masajul thailandez, pe care trebuie să îl încerci la el acasă. Un strop de natură într-un ocean de beton, așa poate fi descris parcul Lumpini. Aici te poți bucura de o plimbare în aer liber, ascultând liniștea naturii și bucurându-te de vegetația luxuriantă din acest colț de Răi.
Tot la capitolul experiențe memorabile intră și experiențele culinare de care poți avea parte în Bangkok. Dincolo de restaurantele cu specific asiatic, cel mai bun mod de a descoperi savoarea preparatelor locale este cu ajutorul mâncărurilor vândute pe stradă de vânzători ambulanți. Prețurile sunt mici și mâncarea foarte bună. Poți mânca faimoasa Paid Thai, salate, pește, cârnați și multe altele, toate felurile fiind preparate pe loc, chiar în fața ta.

Cât costă o vacanță în Bangkok

Bugetul pentru o vacanță în Bangkok nu este unul exagerat de mare, și trebuie să iei în calcul că, atunci când faci toate rezervările din timp, ai toate șansele să obții prețuri mult mai bune la biletele de avion și cazare.
Pe voiaj.md poți cumpără online bilete de avion pentru destinația Bangkok. Prețul unui bilet pornește de la 292 de euro. În funcție de suma pe care ți-ai propus să o cheltuiești în vacanța ta în acest colț din Asia, vei putea găsi și oferte de cazare variate. În ceea ce privește transportul local și mâncarea, prețurile sunt incredibil de mici, mai ales dacă nu cauți neapărat luxul și confortul duse la extrem. Bangkok este un oraș primitor și cu siguranță vei găsi cele mai bune alternative pentru a avea o călătorie de neuitat.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda