RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Barcelona
Prețuri de la 33 €

Bilete de avion din/spre Barcelona

Prețuri de la 33 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Barcelona la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Barcelona în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Barcelona?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Barcelona costă 23 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Barcelona?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Barcelona sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 3 ore și 35 minute. Din Chișinău poți zbura la Barcelona în aeroportul BCN (Aeroportul Barcelona El Prat).
Compania aeriană Wizz Air operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Barcelona - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A320.
Despre Barcelona
Timpul pe străzile Barcelonei parcă a înghețat. Aici găsiți armonia dintre Antichitate, Evul Mediu și Modernitate. Străzile înguste pietruite se intersectează cu autostrăzile largi, iar bipurile navelor întretaie suntele clopotelor bisericilor și catedralelor. Atmosfera în oraș se schimbă nu doar în dependență de perioada anului, dar și de oră, dar Barcelona rămâne întotdeauna ospitalieră și este gata să vă surprindă la fiecare pas.
Încă în 1984, Barcelona a fost împărțită în 10 districte mari, iar acestea sunt divizate în subdistricte și cartiere. Cea mai atractivă zonă este Orașul Vechi, în care găsiți multe obiective istorice.
Barcelona este plină expoziții muzicale unice, capodopere arhitecturale și plage magnifice. Neapărat trebuie să vizitați Cartierul Gotic, creațiile lui Gaudi, Muzeul de Arhitectură în aer liber, munții Tibidabo și monumentul lui Cristofor Columb.
Când să zburați în Barcelona?
Zburați la Barcelona vara dacă doriți să profitați la maximum de călătorie, combinând plaja, obiectivele turistice și cumpărăturile. Singurul dezavantaj al călătoriei în această perioadă sunt mulțimile de turiști, care provoacă cozile și prețurile înalte.
Toamna în Barcelona este blândă, apa încă este caldă, fluxurile de turiști se reduc, iar prețurile scad semnificativ.
Dacă planificați călătoria iarna alegeți luna decembrie, deoarece Barcelona în ajunul Crăciunului este deosebit de frumoasă.
Ce să faci la Barcelona?
  • Petreceți o zi în Orașul Vechi, și anume în Cartierul gotic. Admirați spiritul Evului Mediu prezent aici. Treceți pe la renumita cafenea „Patru pisici", situată pe una din străzile înguste, unde iubeau să vină Antoni Gaudi, Isaac Albeniz, Pablo Picasso, Julio Gonzalez și alți creatori vestiți.
  • Plimbați-vă de-a lungul străzii pietonale La Rambla, formată din 5 bulevarde. Mergând încet veți putea asculta râsete, simți mirosuri din numeroasele cafenele și admira clădirile uimitoare. Aici găsiți fântâna cu inscripția „oricine bea apă din această fântână se va îndrăgosti de Barcelona și se va întoarce aici din nou". Pe bulevardul Sf. Monica găsiți statuia lui Columb ce are circa 80 de metri.
  • Vizitați cel mai vechi parc de distracții, admirați orașul de pe Muntele Tibidabo și mergeți la Templul Sfintei Inimi.
  • Urcați cu telecabina pe Muntele Montjuïc și rătaciți în jurul cetății cu același nume. Aici veți găsi Muzeul de Istorie Militară, Satul Spaniol și fântâna Magică.
  • Faceți cunoștință cu moștenirea arhitecturală a marelui Gaudi. În special cu Sagrada Familia, Parcul Guell, Casa Batlló și Casa Mila.
  • Gustați fructe de mare proaspete, jamon și sangrie în cafenelele mici și restaurantele confortabile.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda