RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Beijing

Bilete de avion din/spre Beijing

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Beijing la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Beijing în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Beijing este o destinație turistică populară în rândul turiștilor care sunt în căutare de locuri care îmbină istoria, cultură și religia, cu modernismul.
O vacanță la Beijing este o experiență cu totul specială, capitala Republicii Chineze fiind locul în care se află unele dintre cele mai cunoscute și spectaculoase atracții turistice precum Marele Zid Chinezesc, Orașul Interzis și Templul Raiului.

Ce să vizitezi în Beijing
Beijing este un oraș imens, însă cele mai importante atracții turistice se află în zona centrala, fiind ușor de vizitat de către orice turist care ajunge aici. În plus, este de notorietate faptul că în Beijing transportul public este atât de bine pus la punct, încât nu va fi nicio problemă să te deplasezi prin metropola chinezească. Cumpără online bilet de avion de pe voiaj.md și pregătește-te de o călătorie de neuitat.
Într-o metropolă de astfel de dimensiuni, numărul atracțiilor turistice este ridicat.
  • Piața Tiananmen: este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Beijing, având o dimensiune de 440.000 metri pătrați. Piața Tiananmen este una dintre cele mai mari piețe stradale din lume și locul în care în orice moment al zilei se desfășoară numeroase activități și evenimente de tot felul. Dimensiunea pieței este de-a dreptul copleșitoare, mai ales pentru un turist care nu este obișnuit cu astfel de locuri, dar cu siguranță vizita aici va fi o amintire de neuitat.
  • Orașul Interzis: aflat în patrimoniul UNESCO, Orașul Interzis este unul dintre motivele pentru care turiștii aleg să viziteze Beijingul. Aici se află Palatul Imperial, fosta reședința a membrilor dinastiilor care au condus Imperiul Chinez timp de aproape jumătate de mileniu. În afară de Palatul Imperial, în Orașul Interzis se mai află și alte clădiri de o însemnătate istorică deosebită.
  • Marele Zid Chinezesc: vizita la Beijing trebuie să cuprindă și o oprire la unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din China. Zidul Chinezesc se află la o distanță de 80 de kilometri de Beijing și poți ajunge la acest obiectiv turistic folosind mijloacele de transport în comun.
  • Templul Cerului: acesta este de fapt format din mai multe construcții care sunt considerate sacre de către chinezi. Templele vechi de aici sunt înconjurate de vegetație, vizita în acest loc cu o încărcătură atât de mare, fiind pentru orice turist o experiență unică.
  • Beijing Zoo: construită în 1906 și având o suprafață de 220 de acri, grădina zoologică din Beijing este cea mai veche din China și una dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu rata o vizită aici, mai ales dacă pleci în vacanță împreună cu cei mici. Beijing Zoo este locul în care se regăsesc peste 15.000 de animale din 1000 de specii, unele dintre ele rare în întreaga lume.

Când să îți programezi vacanța în Beijing
China este o țară cu vreme plăcută, în marea parte a teritoriului. Pentru a-ți programa vacanța la Beijing este indicat să ții cont de faptul că perioada cea mai bună pentru o incursiune în spectaculoasă capitală a Chinei, începe în aprilie și se încheie la final de octombrie. Urmărește ofertele și rezervă din timp biletele de avion pentru această destinație. Primăvara târziu este unul dintre momentele preferate de turiștii din întreaga lume, pentru că atunci pot admira explozia de flori și vegetație de aici.

Cât costă o vacanță la Beijing
O vacanță la Beijing este o investiție în tine pe care nu ai să o regreți nicio clipă. Bugetul pentru o călătorie de o săptămâna în capitala Chinei este de aproximativ 1500 de euro de persoană, suma care acoperă atât biletul de avion, cât și cazarea. Achiziționat din timp de pe voiaj.md, prețul biletului de avion poate fi mai mic.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda