RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Berlin
Prețuri de la 60 €

Bilete de avion din/spre Berlin

Prețuri de la 60 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Berlin la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Berlin în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Berlin?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Berlin costă 50 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Berlin?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Berlin sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 15 minute. Din Chișinău poți zbura la Berlin în aeroportul BER (Aeroportul Berlin Brandenburg).
Compania aeriană Wizz Air operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Berlin - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A320 și Airbus A321.
Despre orașul Berlin
Capitala Germaniei, Berlin, este un oraș ce prezintă întreaga istorie a țării. Berlinul este multicultural, plin de energie și este gazda multor festivaluri de muzică. Aici sunt stabilite tendințele în arta contemporană.
Astăzi Berlinul este împărțit în 12 districte diferite. Ele diferă între ele și fiecare district este atât de dezvoltat încât oamenii nu au nevoie să părăsească zona în care locuiesc.
Principalele atracții din oraș le găsiți în cartierul Mitte, și anume Turnul de televiziune din Berlin, Poarte Brandenburg, Checkpoint Charlie, Insula Muzeelor, Friedrichstraße, Regierungsviertel, Filarmonica din Berlin, Piața Paris și altele. Un punct de atracție este și Galeria East Side. Se află în sectorul Friedrichshain-Kreuzberg și găzduiește cele mai bune cluburi de noapte din Berlin. Berlinul va fi interesant pentru oricine. Aici veți putea vedea combinația dintre zgârie-nori și clădirile istorice, muzee uimitoare și parcuri minunate.
Când să vizitezi Berlinul?
Alegeți perioada călătoriei la Berlin în funcție de interese, și nu de vreme, deoarece nimeni nu vă poate garanta vremea bună. Așadar, planificați vacanța în baza evenimentelor ce au loc în oraș, cum ar fi Festivalul Internațional de Film Berlinale, Săptămâna Verde, Festivalurile de Jazz și Teatru, Berlin Beer Mile și multe alte.
Ce să faci la Berlin?
  • Pentru a vedea mai multe obiective într-o zi puteți alege o plimbare cu bicicleta de-a lungul traseului Berliner Mauerweg. Acest traseu are o lungime totală de peste 120 km și de-a lungul său veți întâlni diferite referințe istorice în 4 limbi. Pentru a nu vă rătăci puteți descărca aplicația The Berlin Wall.
  • Berlinul este un oraș al artei, aici veți găsi numeroase galerii și muzee, care găzduiesc expoziții fascinante.
  • Vizitați simbolul democrației în Germania - Clădirea Reichstagului. Rezervați o excursie din timp pentru a putea vedea sala de conferințe și a urca sub cupola clădirii.
  • Luați gustări, băuturi și o pătură, și mergeți la un picnic într-unul din numeroasele parcuri ale Berlinului.
  • Gustați fast-food-ul din Berlin. Fiind un oraș multicultural, Berlinul oferă oaspeților săi o gamă largă de mâncare stradală.
  • Neapărat vizitați Grădina Zoologică din Berlin, care este considerată una din cele mai bune din întreaga Europă.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda