RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Boston

Bilete de avion din/spre Boston

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Boston la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Boston în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Boston este locul unde se găsesc unele dintre cele mai frumoase muzee din Statele Unite, parcuri superbe, magazine ideale pentru sesiuni de shopping și atracții turistice. Capitala statului Massachusetts și unul dintre cele mai vechi orașe din SUA este o destinație ideală de vacanță în orice perioadă din an.
Sunt multe lucruri de vizitat și de văzut în Boston, ceea ce înseamnă că o vacanță în acest loc atât de încărcat de povești, cultură și artă ar trebui să dureze cel puțin o săptămâna.

Ce să vizitezi în Boston

În Boston ai foarte multe de văzut, de aceea este recomandat să îți faci din timp un program pe zile cu locurile în care îți dorești să le vizitezi. Sunt multe obiective care merită văzute, distanțele sunt mari și orașul este uneori aglomerat, în special la orele de vârf. Imediat ce ai achiziționat biletul de avion de pe voiaj.md, poți începe să îți planifici vacanța.
Printre numeroasele atracții turistice din Boston, sunt câteva pe care nu va trebui sub nicio formă să le ratezi.
  • Freedon Trail: acesta este un traseu care are o lungime de aproximativ 5 kilometri pe care se află case memoriale datând din secolul al XVI-lea și numeroase monumente și situri vechi. În total sunt 16 obiective istorice pe care le poți vizita urmând acest traseu, o experiență care te va ajuta să înțelegi mai multe din trecutul Americii.
  • Muzeul de Arte Plastice: acesta este unul dintre cele mai vechi muzee din Statele Unite, dar și unul dintre cele mai mari. Alcătuit din nu mai puțin de 53 de galerii, Muzeul de Arte Plastice adăpostește lucrări ale unor pictori precum Renoir, Van Gogh, Monet, Gilbert Stuart sau Picasso.
  • Muzeul Copiilor: muzeul dedicat copiilor a fost fondat în 1913, fiind cel mai vechi muzeu al copiilor din lume. Muzeul este astfel conceput încât să stimuleze interesul copiilor spre anumite activități care au legătură cu arta, știința, cultura, sănătatea. Sunt o mulțime de colecții valoroase pe care acest muzeu le adăpostește, printre care și o colecție cu totul specială de păpuși.
  • Biblioteca Publică din Boston: biblioteca centrală din Boston este prima biblioteca publică gratuită din Statele Unite. Aici se află peste 9 milioane de cărți, iar construcția atât afară cât și în interior este impresionantă. Intrarea este gratuită și merită să treci pragul acestui obiectiv turistic în timpul vacanței tale la Boston.
  • Universitatea și Muzeul Harvard: o vizită în Boston nu este completă fără o vizită la una dintre cele mai prestigioase universități din lume, un loc cu un farmec aparte.
  • USS Construction: este cea mai veche nava din dotarea marinei americane care a fost prima dată lansată la apă în 1797. Nava se poate vizita, fiind acum transformată în muzeu.
  • New England Aquarium: acvariul din Boston este o atracție turistică atât pe placul celor mici, cât și a celor mari. Aici se află peste 20.000 de animale marine și pești din 500 de specii diferite. Acvariul impresionează și prin faptul că permite experiențe unice pentru vizitatori, Acvariul New England are peste 20.000 de pești și animale acvatice, reprezentând peste 550 de specii, cum este și sectorul cu un rezervor tactil de la marginea mării care permite vizitatorilor să se joace cu animalele marine nevertebrate.

Cât costă o vacanță în Boston
Prețul unui bilet de avion pe ruta Chișinău-Boston începe de la 600 de euro. Odată ce te-ai decis asupra destinației, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să cumperi biletul de avion, iar pe voiaj.md ai ocazia să găsești cele mai bune oferte. Prețurile la cazare pornesc de la 35 de euro și cresc în funcție de preferințele și confortul pe care îl dorești, în timpul vacanței tale în Boston.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda