RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Bruxelles
Prețuri de la 33 €

Bilete de avion din/spre Bruxelles

Prețuri de la 33 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Bruxelles la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Bruxelles în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Bruxelles?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Bruxelles costă 23 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Bruxelles?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Bruxelles sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 3 ore. Din Chișinău poți zbura la Bruxelles în aeroportul CRL (Brussels South Charleroi Airport).
Compania aeriană Wizz Air operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Bruxelles - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A320.
Despre orașul Bruxelles
Bruxelles are o atmosferă cu adevărat unică, care trebuie să o simtă toți cei care adoră să călătorească și să învețe lucruri noi. Orașul, neoficial este numit capiala Uniunii Europene.
Merită să-l vizitați cel puțin pentru a vedea arhitectura străveche, palatele luxoase și fântânile neobișnuite. Vizitați și Piața Mare din Bruxelles, unde veți putea admira Casa Regelui, Primăria și alte clădiri istorice din secolul XVII.
Bruxelles este destinația ideală pentru cei care doresc să vadă atât arhitectura veche (catedrale, palate, galerii și fântâni), cât și clădirile moderne din beton, metal și sticlă (NATO, Parlamentul European, Atomium, ș.a.). În acest oraș găsiți muzee pe diverse teme, dar este iubit pentru arta și bucătăria delicioasă. Neapărat vizitați parcul Mini-Europa, gustați ciocolata belgiană și savurați berea artizanală.
Când să vizitezi orașul Bruxelles?
Bruxelles este amplasat aproape de Marea Nordului, fapt căruia se datorează vremea blândă și umeditatea ridicată pe tot parcursul anului. Vara temperatura medie este de 17-18°C, iar iarna - 3°C. Precipitațiile sunt dese, în special în lunile noiembrie și decembrie.
Ce să faci la Bruxelles?
  • Vizitați cele mai populare simboluri ale Bruxelles-ului, cum ar fi fântâna Manneken Pis sau fântâna Minerva din Place du Grand Sablon
  • Admirați expoziția parcului Mini-Europa, unde sunt prezentate cele mai renumite obicetive turistice din Europa la scara 1:25. Aici veți vedea Turnul înclinat din Pisa, Acropola din Atena, Big Ben din Londra și multe alte zeci de orașe și sute de clădiri.
  • Intrați în parcul Le Parc du Cinquantenaire, construit în cinstea celei de-a 50-a aniversare. Aici este un Arc de Triumf, asemănător cu cel din Paris, și câteva muzee.
  • Vizitați muzeele, cum ar fi Muzeul de Cacao și Ciocolată, Muzeul Instrumentelor Muzicale, Muzeul jucăriilor, ș.a.
  • Admirați măreția lăcașelor de cult: Bazilica Sacré Coeur, Notre Dame de Laquin, Notre Dame du Sablon și Catedrala Sfântul Mihail și Sfânta Gudula (care seamănă cu Notre Dame de Paris).
  • În Bruxelles este o piscină adâncă „Nemo 33" în care puteți face scufundări. Este formată din mai multe peșteri artificiale care imită un oraș subacvatic.
  • Descoperiți palatele secolelor XVII – XX, în special Palatul Regal, Palatul Laken, Palatul Stoclet și Palatul Justiției.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda