RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Chicago

Bilete de avion din/spre Chicago

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Chicago la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Chicago în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Chicago este o destinație care are atât de multe de oferit, încât este bine să știi de la început că pentru o vacanță aici ar trebui să îți rezervi cel puțin 7 zile. Chicago este un oraș mare, cu multe obiective turistice, muzee și monumente, artere importante de shopping, dar și o viață de noapte vibrantă.
Windy City așa cum mai este numit Chicago este locul ideal pentru o vacanță în care îți dorești să îmbini vizitele la unele dintre cele mai importante muzee ale lumii cu relaxarea și distracția.
Spre deosebire de alte orașe din America, atunci când ești în Chicago nu ai senzația că ai fi într-un oraș turistic, pentru că atmosfera de aici este calmă, primitoare și familială, în comparație cu alte metropole din țară. Dar chiar dacă aceasta este senzația pe care o lasă, Chicago este vizitat permanent de milioane de turiști din întreaga lume. Cumpără un bilet de avion de pe voiaj.md și începe să pregătești o vacanță de neuitat, în unul dintre cele mai frumoase orașe americane.

Ce să vizitezi în Chicago
Chicago este un oraș ofertant, în care vei avea multe lucruri de văzut și de vizitat. Este o destinație perfectă în care poți veni și cu copiii, pentru că orașul are multe locuri child-friendly pe care cei mici le vor adora.
Printre atracțiile turistice pe care nu trebuie să le ratezi în vacanța ta de la Chicago se numără:
  • Willis Tower: acesta este unul dintre cei mai înalți zgârie nori din lume. Mai este cunoscut și sub denumirea de Scars Tower și reprezintă una dintre cele mai importante atracții turistice din Chicago. Aici poți urca cu liftul până sus de unde vei putea admira panorama superbă asupra orașului.
  • Institutul de Artă: este un muzeu care reunește opere importante semnate de artiști celebri. Aici poți admira lucrări semnate de El Greco, Rembrandt, Renoir, Manet, Picasso, și Gauguin.
  • Navy Pier: un debarcader de 3.300 de metri lungime pe malul lacului Michigan este una dintre cele mai interesante atracții turistice din Chicago, căutată de turiștii de toate vârstele. De aici se poate admira Lacul Michigan, dar în același timp este și un loc în care se organizează frecvent evenimente și concrete
  • Magnificent Mile: acesta este bulevardul principal din Downtown Chicago și locul din care poți pleca către unele dintre cele mai importante obiective turistice din oraș. De pe faimosul bulevard poți porni spre Turnul de Apă din Chicago, vei trece pe lângă Trump Tower și în final vei face o pauză pentru odihnă și relaxare în Millennium Park.
  • Turnul de apă: turnul de apă din Chicago a fost construit în 1869 și are o înălțime de 47 de metri. Astăzi este înconjurat de mulți zgârie nori, însă la vremea în care a fost ridicat era una dintre cele mai impunătoare clădiri din zonă.

Când să vizitezi Chicago
Chicago poate fi o destinație de vacanță în orice anotimp. Totuși există anumite perioade în care este recomandat să îți programezi o vacanță în frumosul oraș american. Poți să îți rezervi online un bilet de avion pe voiaj.md ținând cont că între luna aprilie și mai, iar apoi din septembrie până în octombrie, temperaturile sunt plăcute, vremea este caldă și au loc o mulțime de festivaluri și concrete, în Chicago.

Cât costă o vacanță în Chicago
Pentru o vacanță de o săptămână în Chicago trebuie să îți pui bine la punct tot bugetul. Cumpără online un bilet de avion, prețurile pornesc de la 800 de euro. Intră pe voiaj.md și vezi ofertele disponibile. Ține cont că este important să îți rezervi biletul de avion din timp, pentru a plăti mai puțin. Cazarea în Chicago pornește de la 70 de euro, iar o călătorie cu metroul este 2.5 dolari.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda