RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Copenhaga

Bilete de avion din/spre Copenhaga

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Copenhaga la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Copenhaga în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Copenhaga este mai mult decât o destinație de vis, este o stare de spirit. Într-o țară care a dat omenirii una dintre cele mai frumoase lecții de viață, și anume conceptul "hygge" care înseamnă confortabil, plăcut, fericit și care în Danemarca a devenit un stil de viață, o vacanță aici nu poate fi decât una la superlativ.
Capitala Danemarcei este un oraș modern și cosmopolit, un loc cu o istorie deosebită și cu numeroase atracții turistice. O vacanță în țările nordice poate începe cu vizitarea acestui superb oraș. Rezervă un bilet de avion și pregătește-te pentru o escapadă care te va îmbogăți atât din punct de vedere cultural cât și emoțional. Pe voiaj.md poți să găsești cele mai bune oferte la biletele de avion spre Copenhaga, așadar nu mai stă pe gânduri.

Ce să vizitezi la Copenhaga

De la atracțiile cunoscute precum Portul Nyhavn sau Grădinile Tivoli până la locuri mai puțin cunoscute, dar unice în lume, Copenhaga are ceva de oferit fiecărui turist. Iată ce nu ar trebui să lipsească de pe lista ta cu obiective de vizitat în vacanța ta la Copenhaga:
  • Grădinile Tivoli: acesta este al doilea cel mai vechi parc de distracții din lume, inaugurat în 1843. De atunci este atât un loc de relaxare pentru localnici sau turiști care caută un colț de natură pentru un picnic sau pentru odihnă, dar și locul preferat de amatorii de parcuri de distracții. Tot aici se află cel mai vechi roller coaster din lemn din lume. precum și caruselul Star Flyer înalt de 80 de metri, din care se poate admira priveliștea orașului.
  • Portul Nyhavn: acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri din Copenhaga. În port se găsesc o mulțime de restaurante și terase. Unele au prețuri accesibile și poți rămâne aici pentru a savura un prânz gustos, dar majoritatea restaurantelor de aici au prețuri destul de mari.
  • Mica Sirenă: este cea mai cunoscută statuie din Danemarca și de departe un simbol al orașului Copenhaga. Mica Sirenă a fost amplasată în locul în care se află astăzi, în 1913, și în ciuda multor tentative de vandalizare, aceasta a rămas intactă.
  • Castelul Kronborg: acesta a devenit cunoscut drept castelul lui Hamlet. Castelul, situat în afară capitalei daneze, este inclus în patrimoniul UNESCO.
  • Galeria Națională a Danemarcei: este cel mai mare muzeu de artă din Danemarca și merită vizitat de oricine ajunge în Copenhaga. Aici sunt expuse lucrări semnate de Derain, Rubens, Mantegna, Matisse, Nolde sau Munch.
  • Castelele și palatele din Copenhaga: sunt foarte multe obiective turistice din Copenhaga care se încadrează în această categorie. Dacă timpul îți permite, te poți pierde în istoria bogată a acestui colț de lume vizitând unele dintre muzeele de aici, precum Hermitage Hunting Lodge, Amalienborg, Frederiksberg, Hirschholm, Bernstorff sau Charlottenlund şi multe altele.

Când să vizitezi Copenhaga
Cele mai bune perioade din an sunt între martie și mai sau iunie și august. Vara aduce vreme mai caldă, dar și multe evenimente sau concerte în capitala daneză, dar cu toate acestea sunt și turiști care preferă lunile de primăvară, atât pentru prețurile mai mici, cât și pentru faptul că nu este aglomerat.

Cât costă o vacanță în Copenhaga
Dacă te-ai decis asupra vacanței tale în Copenhaga, organizează-ți foarte bine bugetul. Prima dată cumpără un bilet de avion și fă acest lucru din timp, de pe voiaj.md pentru a prinde un preț cât mai bun. Un bilet de avion pe ruta Chișinău-Copenhaga pornește de la 150 de euro. Prețurile la cazare în Copenhaga pornesc de la 100 de euro pe noapte.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda