RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Dallas

Bilete de avion din/spre Dallas

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Dallas la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Dallas în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Dallas este unul dintre orașele americane cu o bogată istorie. Al doilea oraș că mărime din statul american Texas este un important centru istoric și cultural, un loc care are multe de arătat despre anii de început ai SUA și nu numai.
Cu toate că Texasul îi duce pe mulți cu gândul la aerul Western, regăsit în multe filme americane care fac referire la acest stat, în Dallas acesta nu se simte aproape deloc. Dallas este o metropolă în toată regula, un loc în care cele mai importante corporații din lume și-au găsit casa, și un oraș de o frumusețe inconfundabilă.

Când să vizitezi Dallasul
La fel ca și în restul Statelor Unite, iernile sunt blânde și verile caniculare. Primăvara și toamna umiditatea este mai crescută, însă vremea este perfectă pentru o vacanță activă în care îți propui să mergi mult pe jos și să vizitezi cele mai importante atracții turistice din superbul oraș american. Cumpără un bilet de avion de pe voiaj.md și fă astfel primul pas spre o vacanță de vis.

Ce să vizitezi în Dallas
Dallas este un oraș cu multe atracții turistice pe care vei dori să le vezi. În funcție de preferințe și pasiuni, poți ajunge la obiectivele care sunt dedicate istoriei statului Texas și Americii. Pasionații de sport sunt și ei privilegiați, pentru că Dallas este un oraș cu multe stadioane care pot fi vizitate sau unde poți lua parte chiar la competiții sportive. Pe lângă acestea sunt și multe locuri în aer liber în care orice turist și-ar dori să ajungă pentru relaxare, dar și câteva fotografii.
  • Muzeul de Artă din Dallas: este un loc în care vei avea ce vedea. Muzeul adăpostește o colecție impresionantă de 24.000 de exponate, iar vizita aici te va impresiona cu siguranță.
  • Sixth Floor Museum: Muzeul de la Etajul 6 este situat la etajul 6 din Dallas Country Administration Building și este dedicat fostului președinte american, John F. Kennedy.
  • Muzeul Roșu: muzeul este un loc în care poți descoperi multe lucruri interesante despre istoria locală. În plus, clădirea muzeului arată impresionant, fiind construită din gresie roșie și accente de marmură rusticizată.
  • Dallas World Aquarium: este un loc situate în centrul orașului Dallas și cuprinde o grădina zoologică și un acvariu.
  • Domeniul Southfork: unul dintre cele mai faimoase locuri din Dallas este de departe fosta reședința a familiei Ewing, casa în care între 1978-1991 a fost filmat serialul de televiziune Dallas. Astăzi, Southfork Ranch este un centru de conferințe și evenimente, însă merită să faci o plimbare până la aproximativ 40 de kilometri de Dallas pentru a intra în atmosfera serialului care a făcut furori în toată lumea, la începutul anilor 90.
  • Perot Museum of Nature and Science: este un complex care are dimensiuni copleșitoare, dar în care merită să ajungi pentru că expozițiile de aici sunt foarte interesante.

Cât costă o vacanță în Dallas
Ca să ajungi în Dallas, primul lucru pe care trebuie să îl faci imediat ce te-ai decis asupra perioadei, este să îți cumperi biletul de avion. O vacanță în Dallas presupune un buget bine organizat, iar dacă intri pe voiaj.md ai toate șansele să cumperi biletele de avion la un preț excelent. Prețul pentru un bilet de avion dus–întors spre Dallas începe de la 1200 de euro. Prețurile la cazare sunt accesibile, fiind disponibile diverse opțiuni, iar transportul prin oraș te poate costa puțin, dacă alegi să te deplasezi cu o mașină închiriată, pentru că prețul carburantului este mic, fiind într-un stat bogat în zăcăminte de petrol.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda