RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Dortmund
Prețuri de la 33 €

Bilete de avion din/spre Dortmund

Prețuri de la 33 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Dortmund la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Dortmund în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Dortmund?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Dortmund costă 23 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Dortmund?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Dortmund sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 45 minute. Din Chișinău poți zbura la Dortmund în aeroportul DTM (Aeroportul Internațional Dortmund).
Compania aeriană Wizz Air operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Dortmund - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A320.
Achizitioneaza bilete de avion la cele mai bune preturi pentru zbor din Chisinau catre Dortmund
Daca ai hotarat ca e momentul sa te relaxezi, sa vizitezi locuri noi si sa incerci experiente inedite, afla ca ai acum sansa de a face acest lucru fara a scoate prea multi bani din buzunar. Iar acest lucru este posibil datorita ofertelor pe care Voiaj International ti le pune la dispozitie.
Ai sansa acum de a achizitiona bilete de avion la cele mai bune preturi pentru plecare din Chisinau catre Dortmund, iar excursia la care ai visat este nu numai mai aproape decat crezi, ci si mai avantajoasa decat ti-ai fi putut imagina.
Cu Voiaj International beneficiezi de servicii complete, de consiliere si oferte de pret greu de refuzat. Fie ca alegi sa faci o calatorie planificata din timp sau sa te bucuri de un city break pe ultima suta de metri, descoperi varianta care raspunde perfect solicitarilor tale.
Bilete de avion online, pentru un efort minim de achizitie
Ca lucrurile sa sune si mai bine, pentru o calatorie sigura si fara griji, ai posibilitatea de a rezerva biletele din confortul casei sau din orice loc preferi. Sansa de achizitie a biletelor online ofera beneficii considerabile in ceea ce priveste economiile de timp si bani.
Cumparand biletele online pentru calatoria din Chisinau catre Dortmund, ai sansa de a urmari din timp evolutia preturilor, de a verifica si de a compara preturile, dar si de a identifica cele mai bune trucuri pentru a avea sansa de a achizitiona biletele catre Dortmund la cele mai bune costuri.
O experienta de calatorie placuta din toate punctele de vedere
Voiaj International este solutia ideala la care poti apela atunci cand vrei sa beneficiezi de cele mai bune oferte de pret, dar si de cele mai bune experiente de calatorie, iar pentru drumul Chisinau - Dortmund pe care ti-ai propus sa il realizezi nu iti ramane decat sa accesezi voiaj.md, aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie printr-un simplu click.
Nu uita sa te abonezi la canalul nostru Telegram sau Viber pentru a urmari cele mai bune oferte de la companiile aeriene.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda