RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Dubai

Bilete de avion din/spre Dubai

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Dubai la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Dubai în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Dubai este o destinație de vacanță care crește în popularitate de la o zi la alta. Prețurile accesibile, vremea bună în aproape tot timpul anului și ușurința de a ajunge în cosmopolitul oraș de pe coasta de sud-est a Golfului Persic, fac din Dubai o alegere de top atunci când vine vorba de o vacanță la cald.
Dubai este o destinație preferată atât de cuplurile care visează la un sejur romantic, cât și de familiile cu copii, care își doresc plajă, soare și mare.
Cu toate că mulți turiști aleg Dubai pentru soare și baie în mare, acest oraș din Emiratele Arabe Unite are multe atracții turistice. Și nu orice fel de atracții turistice, unele cu adevărat spectaculoase. Așadar, dacă visezi la o vacanță la cald în care să îmbini relaxarea cu vizitarea unor locuri unice, tot ce trebuie să faci este să cumperi biletul de avion spre acest paradis. Intră pe voiaj.md și alege cea mai bună oferta la bilete de avion, apoi poți începe să îți faci bagajele, deja!

Ce să vizitezi în Dubai
Dubai emană lux și opulență în fiecare loc. Dar Dubai nu înseamnă doar întinderi de nisip, plaje frumoase și mall-uri. Vei descoperi o părticică din cultura islamică și din modul localnicilor de a trăi viață, peste tot. Unele dintre cele mai impresionate clădiri din lume se află în Dubai și nu trebuie să părăsești acest oraș, fără să le vizitezi
  • Burj Khalifa: este cea mai înaltă clădire din lume construită de om. Are o înălțime de 828 de metri. Aici poți urca până la etajul 124 de unde vei putea vede panorama întregii insule. Pregătește-te pentru o experiență unică.
  • Dubai Mall: acest mall are dimensiuni impresionante. În interior se găsesc nu mai puțin de 1200 de magazine, majoritatea reprezentând branduri de lux, cunoscute peste tot în lume. Tot aici se află Acvariul Dubai, Grădina zoologică subacvatică, patinoarul olimpic și numeroase cinematografe.
  • Fântânile din Dubai: acestea sunt cele mai înalte fântâni coregrafice din lume. Fântânile aruncă apă până la 150 de metri înălțime într-un spectacol unic completat de muzică și lumină. Fântânile se află chiar la baza clădirii Burj Khalifa și nu vei avea cum să le ratezi.
  • Deșertul: deșertul arab este una dintre cele mai importante atracții pe care le are de oferit Dubaiul. Aproape că nu există turist care să nu își dorească să vadă deșertul situat la doar 1 oră de mers cu mașina, din oraș. Plimbare cu cămila și plimbările pe dunele de nisip într-o mașină de teren sunt nelipsite din programul celor care aleg să viziteze și deșertul atunci când ajung în Dubai.
  • Cartierul Jumeirah: este una dintre cele mai exclusiviste zone din Dubai. În acest orășel în miniatură, situat în inima Dubaiului, se găsesc multe hoteluri de lux, reședințe private. centre Spa și magazine și merită să faci și vizită și în acest loc care reflectă perfect arhitectura arabă tradițională, dar și stilul de viață opulent.

Cât costă o vacanță în Dubai
Dubai este o destinație tot mai accesibilă, așadar prețul unei vacanțe aici nu este mare în comparație cu alte locuri de același calibru. Cumpără din timp biletul de avion, pe voiaj.md - ești la un click distanță de o vacanță la cald și de o experiență cu adevărat unică!
Prețul unui bilet de avion dus-întors cu destinația Dubai începe de la 400 de euro. Ofertele pentru cazare variază în funcție de confort, facilitățile pe care le dorești, precum și tururile sau excursiile care sunt incluse în pachetele turistice. Este însă cert, că investiția merită din plin, cu atât mai mult atunci când te bucuri de câteva zile de plajă, în timpul iernii.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda