RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Dubrovnik

Bilete de avion din/spre Dubrovnik

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Dubrovnik la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Dubrovnik în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Cea mai populară destinație din Croația, Dubrovnik, orașul de la malul mării, este un must see pentru toți cei care își doresc să călătorească în această țară și să experimenteze cultura și frumusețea ei. Rezervă online un zbor către această destinație și planifică o vizită într-unul dintre cele mai faimoase orașe medievale din Europa.
Dubrovnik este unul dintre cele mai frumoase orașe-cetate din lume, cu vedere la calmul albastru al Adriaticii. Odinioară capitală a puternicei republici maritime Ragusa, Dubrovnik este astăzi cea mai luxoasă destinație din Croația.
Astăzi, orașul vechi, accesibil doar pietonal și plin de palate și biserici elegante în stil baroc, cuprinse în fortificații medievale robuste, atrage sute de mii de vizitatori anual. Dincolo de zidurile impresionante, atracțiile turistice includ wine baruri, restaurante rafinate ce servesc specialități din fructe de mare și hoteluri de cinci stele.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Dubrovnik
Majoritatea turiștilor consideră că cea mai bună perioadă pentru o vacanță în Dubrovnik sunt intervalele mai - iunie sau septembrie – octombrie, deoarece este mai puțin aglomerat, însă vreme este încă însorită, iar marea suficient de caldă pentru a înota.
În vârf de sezon, Dubrovnik devine sufocat de numărul mare de turiști, prețurile hotelurilor explodează, restaurantele și plajele sunt pline până la refuz, iar la principalele obiective turistice sunt cozi interminabile. În schimb, în această perioadă te poți bucura de Festivalul Verii din Dubrovnik și de spumoasa viață de noapte din acest oraș.

Locuri de vizitat în Dubrovnik
  • Zidurile vechi ale orașului Dubrovnik sunt astăzi, mai mult ca oricând, una dintre cele mai populare atracții turistice, datorită apariției lor în serialul de succes, Urzeala Tronurilor. Construite în secolul al X-lea și având aproape 2 kilometri lungime, aceste ziduri formidabile sunt un loc excelent pentru o plimbare și oferă vederi spectaculoase ale Mării Adriatice.
  • Strada Stradun, cunoscută oficial sub numele de Placa, este fără îndoială, una dintre cele mai pitorești străzi pietonale din Europa. Stradun se mândrește cu multe cafenele și restaurante și este un loc excelent pentru a face cumpărături sau pentru a te odihi după o zi de vizitat orașul vechi.
  • Catedrala din Dubrovnik, denumită și Catedrala Adormirea Maicii Domnului, a fost proiectată în stil baroc de Andrea Buffalini din Roma. Se remarcă prin cele trei coridoare ale sale, cele trei abside și decorul interior splendid, ce include picturi ale artiștilor italieni și dalmați din secolele XVI-XVIII.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Dubrovnik
  • Evită să vizitezi Dubrovnikul în vârf de sezon! Dacă vrei să ai parte de o vacanță ceva mai relaxată, alege să vizitezi acest oraș la final de primăvară sau la începutul toamnei.
  • Asigură-te că bugetul tău este suficient de mare pentru a te bucura pe deplin de frumusețile acestui oraș, căci prețurile din Croația sunt mai degrabă comparabile cu cele ale țărilor din Europa de Vest.
  • Nu te limita la a vizita doar orașul vechi. Insula Korcula, spre exemplu, este asemănătoare Dubrovnikului, dar mai puțin aglomerată.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Dubrovnik
Ar trebui să îți planifici un buget zilnic de aproximativ 75 EUR. Un turist cheltuie aici, în medie, 25 EUR pentru mesele zilnice și 10 EUR pe zi pe transportul local. Prețul mediu al cazării la un hotel din acest oraș pentru o familie de două persoane, este de 80 EUR pe noapte. Așadar, o vacanță de o săptămână la Dubrovnik pentru un cuplu ajunge la aproximativ 1050 EUR. La acest buget adaugi și costul biletelor de avion, pe care le poți cumpăra online cu discount de pe Voiaj.md și vei fi pregătit pentru o călătorie de neuitat.

Voiaj.md îți pune la dispoziție cele mai bune oferte de călătorie cu avionul, pentru ca tu să te poți bucura de o vacanță de vis, într-unul dintre cele mai spectaculoase orașe din Europa. Astăzi, mai mult ca oricând, este atât de simplu să călătorești, așa că nu mai aștepta și rezervă online chiar acum un zbor către Dubrovnik!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda