RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Düsseldorf

Bilete de avion din/spre Düsseldorf

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Düsseldorf la cele mai bune tarife
Sau poți zbura în Dortmund, ce se află la aproximativ 70 km de Düsseldorf
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Düsseldorf în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Dacă îți dorești să vizitezi unul dintre cele mai importante orașe universitare din Germania și, totodată, un important centru european de artă și modă, rezervă online un zbor către Düsseldorf prin Voiaj.md și beneficiază de cele mai oferte de bilete de avion.
Fiind unul dintre cele mai importante centre culturale din Europa, Düsseldorf are zeci de muzee și peste 100 de galerii de artă, începând de la impresionanta Colecție de Artă North Rhine - Westphalia, până la instalații mai mici amplasate în zona modernă a orașului, Königsallee. În același timp, numeroasele piețe și minunatele pasarele de pe malul Rinului, fac din acest oraș un loc deosebit de plăcut pentru a-ți petrece timpul.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Düsseldorf
Turiști din întreaga lume vin la Düsseldorf pentru atmosfera festivă a piețelor de Crăciun și a Carnavalurilor de iarnă. Pentru a descoperi cu adevărat orașul, însă, ideal este să-l vizitezi primăvara, mai ales în perioada festivalului anual organizat de Ziua Japoniei.
Vara, atmosfera din oraș este una mai liniștită, deoarece lumea migrează către plajele însorite și simți că ai întregul oraș la dispoziția ta. Începând din toamnă, când zilele se scurtează, lumea se retrage la interior, unde poți avea parte de concerte, seri de lectură și teatru mai mult ca oricând, ceea ce face ca această perioadă din an să fie una ideală pentru a explora opțiunile culturale ale orașului.

Locuri de vizitat în Düsseldorf
  • De la o înălțime de 240 de metri, Rheinturm îți oferă cea mai spectaculoasă panoramă a orașului, fiind cel mai înalt turn din Düsseldorf. Puntea sa de observație se rotește, astfel încât tu să te poți relaxa cu o cafea în mână, admirând priveliștea ce se schimbă încet.
  • Burgplatz, piața centrală de pe malul Rinului, oferă unele dintre cele mai frumoase atracții turistice din Düsseldorf. Vei găsi aici Fântâna Cartwheeler, Schifffahrtsmuseum din Turnul Schlossturm și Roata Ferris Riesenrad am Rhein, precum și o atmosferă înfloritoare și plină de viață. În perioada sărbătorilor, Burgplatz găzduiește o piață de Crăciun fermecătoare, cu mii de magazine și vânzători de bunătăți.
  • Muzeul Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen găzduiește cea mai mare galerie de artă modernă din oraș, împărțită în două secțiuni, K20 și K21. Colecția de artă germană este impresionantă, în muzeu fiind reprezentați inclusiv artiști de renume mondial, precum Picasso sau Kandinsky.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Düsseldorf
  • Pregătește-ți portofelul, căci Königsallee este una dintre cele mai scumpe străzi comerciale din Germania, cu magazine de lux în care se regăsesc branduri de renume, precum Gucci sau Chanel, și care atrag cumpărători din întreaga lume. Despărțit de un canal și mărginit de castani, bulevardul lung de un kilometru este una dintre cele mai frumoase străzi ale orașului.
  • Nu rata arta gratuită! Adăpostind Academia de Arte, ce îi numără pe Joseph Beuys sau Andreas Gursky printre absolvenți și unde au predat unii dintre cei mai mari artiști ai secolului al XX-lea, Düsseldorf este un reputat centru artistic. Un Arts Card de la Biroul de Turism îți va oferi acces, timp de un an, la majoritatea dintre cele 26 de muzee ale orașului.
  • E bine să ai numerar mereu la îndemână, indiferent de ceea ce faci sau pe unde alegi să mergi. Deși Düsseldorf găzduiește o mulțime de companii new media, sectorul bancar este încă în urmă ca nivel de dezvoltare. Puține companii de taxi, puburi și restaurante acceptă cardurile bancare ca metodă de plată și foarte rar vei găsi locuri dotate cu POS.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Düsseldorf
Așteaptă-te să cheltui în jur de 140 EUR pe zi în Düsseldorf, acesta fiind bugetul mediu zilnic pe care îl cheltuie, în general, vizitatorii acestui oraș. Costul meselor pentru o persoană este de 54 EUR/zi și 1,30 EUR/zi pentru transportul local. Prețul mediu de cazare în acest oraș este de 148 EUR/noapte/cuplu, astfel că o vacanță de o săptămână în doi va ajunge la un cost total de aproximativ 1940 EUR.

Planifică-ți vacanța la Düsseldorf, alegând bilete de avion la cele mai bune prețuri posibil! Accesând Voiaj.md, vei putea rezerva online un zbor către Düsseldorf în doar câteva secunde, așa că nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți acum biletele către destinația de vacanță preferată!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda