RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Eindhoven

Bilete de avion din/spre Eindhoven

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Eindhoven la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Eindhoven în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Cel mai simplu mod de a ajunge în cel mai mare oraș din sudul Olandei – și cel de-al cincilea ca mărime din această țară – este să cumperi online bilete de avion de pe Voiaj.md. Deși nu este una dintre cele mai populare alegeri în materie de destinații de vacanță, Eindhoven oferă nenumărate atracții turistice și activități de încercat pentru care merită să-ți rezervi online un zbor chiar acum!
Situat pe malul râului Dommel, orașul a cunoscut o creștere rapidă odată cu înființarea fabricii Philips, în anul 1891, iar dezvoltarea sa industrială a fost consolidată prin apariția producătorului de mașini și camioane, DAF. Două dintre cele mai populare atracții turistice din Eindhoven sunt muzeele dedicate lucrărilor și tehnologiei acestor două forțe industriale.
Există mult mai multe activități de făcut aici, de la vizitarea muzeelor de artă și a bisericilor istorice până la plimbările prin parcurile minunate ale orașului. Eindhoven se remarcă și prin legătura cu Vincent Van Gogh, artistul care a trăit și a pictat în satul Nuenen, aflat în apropiere.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Eindhoven
Vremea în Eindhoven este, de obicei, puțin mai caldă vara și mai rece iarna decât în restul țării. Cea mai caldă lună din an este august, iar cea mai rece este ianuarie. Cel mai indicat este să ajungi în Eindhoven la sfârșitul primăverii sau începutul toamnei și să-ți aloci cel puțin trei zile pentru a-l vizita. De asemenea, îți poți planifica vacanța în funcție de festivalurile anuale organizate aici: Lichtjesroute - Drumul Luminilor (septembrie), Săptămâna Designului Olandez (octombrie) sau Glow Festival (noiembrie).

Locuri de vizitat în Eindhoven
  • Muzeul Van Abbe, găzduit într-una dintre cele mai interesante clădiri moderne ale orașului, deține una dintre cele mai importante galerii de artă modernă din Țările de Jos. Printre cele peste 2.700 de lucrări de artă ale sale se numără piese ale unor pictori moderni, precum Marc Chagall și Pablo Picasso.
  • Muzeul DAF prezintă istoria unuia dintre cei mai mari producători de camioane din Europa, de la înființarea companiei în 1928. Înființată de frații Hub și Wim Van Doorne într-o mică fierărie, compania a început să fabrice inițial produse de inginerie simple, progresând treptat de la remorci la mașini și camioane.
  • Muzeul și colecția Philips, aflat în apropierea fabricii în care Gerard Philips a fabricat primele becuri cu incandescență în anii 1890, îți arată cum a evoluat această întreprindere mică, devenind una dintre cele mai mari companii de electronice din lume. O vizită la ultramodernul muzeu Philips oferă vizitatorilor o imagine de ansamblu asupra succesului companiei, precum și asupra funcționării celor mai memorabile produse ale sale.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Eindhoven
  • Când ajungi în Eindhoven, trebie să știi că aproape toată zona centrală a oraşului este pietonală. Este foarte ușor și distractiv să-l explorezi pe jos sau cu bicicleta, admirând minunatele clădiri în stil tradițional sau construcțiile futuriste fabuloase din centru. Un alt argument în favoarea bicicletelor ar fi costul ridicat al transportului în comun și al taxiurilor. Există, însă, condiții excelente pentru transportul pe două roți, orice zonă de interes fiind ușor accesibilă cu bicicleta.
  • Toate bunurile și serviciile se plătesc exclusiv în euro, orice altă monedă nefiind acceptată. Se recomandă schimbarea valutei înainte de călătorie, pentru rate de schimb mai profitabile.
  • Stadionul local este deschis publicului, chiar și în zilele în care nu sunt programate meciuri. Oricine este binevenit pentru un tur al legendarului stadion Philips, situat în centrul orașului Eindhoven, construit exact în locul în care a fost fondată Philips Sport Vereniging, în anul 1913.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Eindhoven
Prețul unei vacanțe de 7 zile în Eindhoven este, în medie, de 2600 EUR/persoană sau 4700 EUR/cuplu. Cazarea variază între 40 EUR și 175 EUR pe noapte, cu o medie de 62 EUR, în timp ce majoritatea caselor de vacanță se pot închiria cu prețuri între 180 EUR și 375 EUR pe noapte, pentru întreaga casă. În funcție de activități, este recomandat să ai la tine între 35 - 70 EUR pe zi, pentru transport și mese la restaurantele locale.

Alege, așadar, o destinație specială de vacanță și vizitează orașul Eindhhoven! Voiaj.md îți pune la dispoziție cele mai bune oferte de bilete de avion, astfel că tot ce-ți mai rămâne de făcut este să intri pe site și să rezervi online un zbor către locația dorită.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda