RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Ekaterinburg

Bilete de avion din/spre Ekaterinburg

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Ekaterinburg la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Ekaterinburg în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Descoperă Ekaterinburg, al patrulea oraș ca mărime din Rusia și capitala regiunii Ural, un teritoriu plin de comori naturale precum petrol, gaze, mine de aur și deținător al celui mai mare zăcământ de smaralde din Europa. Rezervă online un zbor către Ekaterinburg, profitând de cele mai avantajoase oferte la biletele de avion ale agenției Voiaj Internațional!
Denumit de UNESCO drept unul dintre cele 12 orașe ideale ale lumii, Ekaterinburg este un oraș situat pe malul râului Iset, la granița dintre Europa și Asia. Orașul moștenește numele soției împăratului rus Petru cel Mare, Ekaterina, care după moartea acestuia a devenit Ecaterina I.
Astăzi, orașul găzduiește unele dintre cele mai spectaculoase clădiri de tip zgârie-nori din Rusia. Însă majoritatea turiștilor își îndreaptă atenția către centrul vechi și clădirile sale istorice impresionante, inclusiv Biserica pe Sânge, una dintre cele mai mari din Rusia, construită pe locul în care membrii familiei imperiale Romanov au fost împușcați de bolșevici în iulie 1918.
Ekaterinburg este un amestec fascinant de Est și Vest, modern și istoric, astfel că pasionații de călătorii vor găsi cu siguranță multe de văzut și de făcut aici.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Ekaterinburg
Cel mai bun moment pentru a vizita orașul Ekaterinburg este din iunie până în august, când vei avea parte de vreme caldă și precipitații reduse. Cea mai mare temperatură medie în Ekaterinburg este de 24°C în iulie, iar cea mai scăzută este de -12°C în ianuarie. Vremea și clima din această zonă sunt, mai degrabă, potrivite pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Locuri de vizitat în Ekaterinburg
  • Biserica pe Sânge este probabil cel mai cunoscut monument din Ekaterinburg. Biserica pe Sânge este o biserică ortodoxă construită în memoria membrilor familiei imperiale Romanov, fiind amplasată pe locul unde ultimul dintre împărații ruși, Nicolae al II-lea, și familia sa au fost executați de bolșevici în timpul Războiul Civil.
  • Obeliscul Europa – Asia marchează granița dintre cele două continente. O linie centrală împarte monumentul, astfel încât fiecare dintre jumătăți să se afle de-o parte și de alta a graniței, iar la baza asa se află două pietre – una adusă din cel mai îndepărtat punct vestic al Europei, iar cealaltă din cel mai îndepărtat punct estic al Asiei.
  • Casa Sevastyanov, cea mai opulentă clădire din oraș, este o proprietate ce datează de la începutul anilor 1800. Astăzi ea servește drept reședință prezidențială, găzduindu-l atât pe Vladimir Putin, cât și pe Dmitri Medvedev.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Ekaterinburg
  • Aeroportul Koltsovo este situat la 12 km sud de zona metropolitană, iar cea mai rapidă cale de a ajunge în oraș de la aeroport este trenul Express Koltsovo. Alternativ, poți folosi autobuzele publice numărul 1, 29 și 67, care te vor duce direct în centrul orașului.
  • Unul dintre cele mai fotogenice locuri din oraș este Turnul de apă Plotinka și parcul din jurul acestuia, iar cea mai bună stradă comercială din oraș este strada Vaynera, unde veți găsi o mulțime de restaurante și magazine.
  • Pentru orientare, folosește aplicația 2GIS. Descarc-o de pe Internet înainte de a ajunge în Ekaterinburg și o vei putea accesa apoi și fără a avea datele pornite. Această aplicație funcționează doar în câteva dintre orașele rusești și în unele țări învecinate.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Ekaterinburg
O vacanță de o săptămână la Ekaterinburg costă în medie 1100 EUR, dacă călătorești singur, sau 2000 de EUR pentru un cuplu. Prețurile de cazare la hotelurile din acest oraș variază între 19 și 85 EUR pe noapte, iar pentru o casă de vacanță poți plăti până la 680 EUR/noapte. Un buget zilnic de cheltuieli între 20 – 40 EUR ar trebui să îți asigure mesele și deplasarea cu transportul în comun.
Ekaterinburg este un oraș cu o mare încărcătură istorică, care merită toată atenția ta, așa că o idee bună ar fi să rezervi online din timp un zbor către această destinație. Pentru cele mai ieftine bilete de avion către Ekaterinburg, consultă cu încredere oferta Voiaj.md!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda