RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Erevan
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Erevan la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Erevan în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Vizitează Orașul Roz și descoperă unul dintre cele mai vechi orașe locuite din lume! Rezervă online un zbor către Erevan, profitând de cele mai accesibile prețuri la bilete de avion oferite de Voiaj Internațional. Vei descoperi cu surprindere că Erevan este un oraș mai vechi chiar și decât Roma și că, recent, a celebrat 2800 de ani de la înființarea sa.
Capitala Republicii Armenia, Erevan, datează din secolul al VIII-lea, când cetatea Erebuni a fost construită de regele Argishti I. Este adesea denumit Orașul Roz, datorită culorii pietrelor folosite pentru a construi o mare parte din zona sa centrală, cunoscută sub numele de Kentron. Această zonă a fost foarte mult dezvoltată în ultimul deceniu, fapt ce a rezultat în multe restaurante, cafenele, magazine și hoteluri.
Erevan devine rapid o destinație turistică importantă, datorită numeroaselor sale obiective turistice, vieții de noapte vibrante, muzeelor grozave și parcurilor sale minunate.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Erevan
Cel mai bun moment să vizitezi orașul Erevan este în luna iunie, când e mai puțin probabil să plouă, iar natura este înfloritoare. Pe lângă obiectivele turistice, vizitatorii se pot bucura de o multitudine de festivaluri care au loc în această perioadă.
De obicei, turiștii evită să călătorească în Armenia în lunile de iarnă, din cauza temperaturilor scăzute. Cu toate acestea, dacă nu te deranjează frigul și zăpada, poți avea parte de o vacanță grozavă chiar și în acest anotimp, căci orașul nu mai este atât de aglomerat, cazarea e mai ieftină și te poți bucura în liniște de obiectivele turistice.

Locuri de vizitat în Erevan
  • Cascada este o scară uriașă, care leagă zona Kentron de cartierul Monument. Are opt niveluri, toate fiind accesibile urcând treptele, deși cei care preferă să nu urce pe jos, pot folosi liftul. A fost construită în perioada sovietică, în anul 1971, fiind complet renovată în 2009.
  • Muzeul de Istorie al Armeniei are o colecție de peste 400.000 de obiecte și este, fără îndoială, cel mai bun loc în care poți afla informații despre Erevan, dar și despre întreaga țară. Include secțiile de Etnografie, Arheologie, Numismatică și Istorie modernă, cu colecții individuale. Cea mai mare colecție de artă armeană poate fi găsită la Galeria Națională a Armeniei, deși acolo sunt expuse și lucrări semnate de numeroși artiști europeni și ruși.
  • Cunoscută local ca Hrapak, Piața Republicii se află în centrul orașului Erevan, în cartierul Kentron. Este o piață superbă, finalizată în 50 de ani, iar cea mai mare parte din ea a fost construită în anii 1950. Poți petrece cu ușurință o zi întreagă aici, deoarece piața găzduiește numeroase repere, precum Muzeul de Istorie, Galeria Națională sau Casa Guvernului.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Erevan
  • Turiștii de diverse naționalități (inclusiv din UE, Australia și SUA) pot vizita Armenia fără viză, pentru o perioadă de 180 de zile, în interval de un an.
  • Este indicat să folosești Yandex Taxi pentru a te deplasa prin Erevan, o aplicație similară Uber, care funcționează în multe dintre fostele țări sovietice. Este recomandat să o descarci în telefon înainte de călătorie, astfel încât să nu mai nicio grijă când ajungi pe aeroportul Erevan Zvartnots.
  • Abonamentul oficial pentru oraș – Cardul Erevan – îți oferă intrare gratuită la majoritatea muzeelor, călătorie gratuită cu metroul și taxiul de la aeroport, tur gratuit în afara Erevanului și numeroase reduceri în tot orașul. Este cel mai bun mod de a economisi bani atunci când vizitați acest oraș.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Erevan
Bugetul mediu zilnic de care ai nevoie pentru o vizită în Erevan este de 17 EUR/zi. Turiștii care au vizitat acest oraș, au cheltuit în medie 7 EUR pe zi pentru mese și 2.5 EUR pentru transportul local. Un loc de cazare costă aproximativ 15 EUR/noapte pentru un cuplu, astfel că o vacanță de 7 zile pentru două persoane poate ajunge la 240 EUR.

Armenia, alături de frumoasa ei capitală, Erevan, este o țară superbă pe care te vei bucura să o vizitezi. Întră acum pe voiaj.md și cumpără online bilete de avion la cele mai bune prețuri către această destinație de vis!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda