RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Frankfurt
Prețuri de la 49 €

Bilete de avion din/spre Frankfurt

Prețuri de la 49 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Frankfurt la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Frankfurt în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Frankfurt?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Frankfurt costă 39 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Frankfurt?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Frankfurt sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 20 minute. Orașul este deservit de 2 aeroporturi: FRA (Frankfurt Airport) și HHN (Frankfurt Hahn Airport).
Companiile aeriene AirMoldova, FlyOne, HiSky și Lufthansa, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Frankfurt - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320, Airbus A319 și Embraer 190.
Despre Frankfurt
Capitala financiară a Germaniei, Frankfurt, s-ar putea să pară la început un pic inhibată, dar în spatele comportamnetului corporativ se ascunde un oraș multilateral.
Cel mai bun mod de a descoperi sufletul orașului Frankfurt este să te îndepărtezi de zgărie-nori. Ușor să vă alăturați localnicilor care aruncă discuri în parcul de-a lungul râului Main, să luați un espresso la o cafenea veche, să mergeți la muzeu și să savurați renumitul Ebbelwei (cidru de mere) în timp ce serviți bucate locale la o tavernă cu lambriuri de lemn.
Ce să faci la Frankfurt?
1. Croazieră pe râu
Cea mai rapidă metodă de a vedea orașul este plimbarea pe barcă de-a lungul râului Main. Aici veți putea observa cele mai populare obiective turistice din Frankfurt.
2. Vizitați Kaiserdom
Kaiserdom este un turn construit în stil gotic, ce are o înălțime de 95 m. A fost construit în perioada 1356 - 1792, și a fost reconstruit după bombardamentele din 1944.
3.Treceți pe la piața Römerberg
Aici puteți vedea cât de frumos era centrul orașului în perioada medievală. În centrul pieței Römerberg se află Gerechtigkeitsbrunnen.
4. Cercetați Muzeul Städel
Muzeul a fost fondat în 1815 și reprezintă o galerie de artă cu renume mondial. Aici puteți vedea o colecție remarcabilă de artă europeană din Evul Mediu până în prezent. Pentru a evita cozile la casele de bilete, puteți rezerva online un bilet din timp.
5. Vizitați piața acoperită Kleinmarkthalle
Aici veți găsi mezeluri afumate artizanale, brânzeturi, nuci prăjite, pâine, covrigi, ceaiuri, produse de patiserie și multe alte produse.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda