RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Geneva
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Geneva la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Geneva în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Vizitează unul dintre cele mai bogate 5 orașe din lume, beneficiind de cele mai bune oferte de zbor de la Voiaj Internațional! Cumpără online bilete de avion către Geneva și descoperă cel mai frumos oraș din Elveția, cunoscut în întreaga lume pentru bogăția sa.
Geneva, orașul cosmopolit de renume mondial din Elveția, este situat pe malul lacului cu aceeași denumire, aproape de granița cu Franța. Orașul vechi se ridică pe un deal, deasupra râului Ron, și este înconjurat de un inel de clădiri și străzi largi, ce conturează linia fortificațiilor antice din Geneva.
Centrul de afaceri se află mai jos de orașul vechi, la nord, în cartierul Saint-Gervais. Malul lacului Geneva, de-a lungul căruia vei găsi multe dintre atracțiile turistice ale acestui oraș, este mărginit de promenade elegante, parcuri și grădini.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Geneva
Cel mai bun moment pentru a vizita Geneva este în vârf de sezon, în lunile iulie și august. Deși este extrem de aglomerat și vei plăti extra pentru a vizita orașul în aceste luni, aceasta este perioada ideală din punct de vedere meteorologic pentru a te bucura de activități în aer liber, precum drumețiile la Mont Salève și plajă la Băile Pâquis.
Intervalul decembrie – aprilie este perfect pentru schi în Alpii elvețieni aflați din apropiere, dar și aici vei avea parte de aglomerație, pe lângă temperaturile scăzute. Dacă preferi să eviți vremea rece a iernii și prețurile mari din timpul verii, alege un sejur în Geneva in intervalele septembrie – noiembrie sau mai – iunie, când temperaturile vor fi mai mult decât plăcute pentru o plimbare.

Locuri de vizitat în Geneva
  • Fântâna Jet d'Eau – în traducere literală „jet de apă", este simbolul orașului Geneva încă de la crearea versiunii sale decorative din anul 1891. Inițial, aceasta nu a fost construită cu rol estetic, ci mai degrabă ca soluție la o problemă tehnică. Actualmente, fântâna măsoară 140 de metri înălțime, în fiecare secundă 500 de litri de apă fiind expluzați cu o viteză de 200 km/oră.
  • Catedrala Sfântul Petru, amplasată în inima orașului vechi și construită în rit catolic, a devenit apoi lăcaș de cult protestant, în anul 1535. Interiorul său suprinde prin simplitate, căci toate ornamentele și semnele de opulență au fost îndepărtate.
  • Promenada Treille, sau Promenade de la Treille, este situată la marginea orașului vechi, în apropierea primăriei. Pe lângă faptul că este cel mai vechi parc din Geneva, aici se regăsește cea mai lungă bancă de lemn din lume, de 120 de metri, alături de le marronier officiel – castanul oficial al orașului, a cărui primă frunză anunță sosirea primăverii în fiecare an.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Geneva
  • Geneva Pass - Dacă vizitezi orașul în scopuri turistice, este foarte convenabil să cumperi un Geneva Pass pentru o zi, două sau trei, care îți oferă acces gratuit sau reduceri la cele mai multe dintre obiectivele turistice, muzee sau galerii de artă.
  • iSpotConnect - Obține Internet mobil în Geneva fără taxe de roaming, folosind un hotspot WiFi închiriat zilnic sau săptămânal, ce suportă până la 10 utilizatori conectați la Internet, oriunde în Elveția.
  • Evită, pe cât posibil, să mergi în oraș cu mașina, deoarece blocajele în trafic sunt destul de dese și apar inclusiv în afara orelor de vârf. Orele de vârf sunt 8:00 – 9:00 și 17:00 – 18:00. Este recomandat să lași mașina la intrarea în Geneva și să-ți continui vizita cu trenul, tramvaiul sau autobuzul, dacă vrei să te poți deplasa mai repede.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Geneva
Ar trebui să ai pregătit un buget de aproximativ 150 EUR pe zi, când te afli în vacanța la Geneva. Vei cheltui, în medie, 38 EUR pe mese și 7 EUR pe transportul local. De asemenea, cazarea în Geneva costă în jur de 200 EUR pe noapte pentru un cuplu, astfel că o vacanță de o săptămână aici, pentru două persoane, ajunge undeva la 2070 EUR.

Geneva este, așadar, unul dintre cele mai spectaculoase destinații turistice pe care le poți vizita. Tot ce trebuie să faci este să intri pe voiaj.md și să rezervi online un zbor la un preț perfect adaptat bugetului tău. Nu mai sta pe gânduri, biletele de avion sunt deja pregătite pentru tine!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda