RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Helsinki
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Helsinki la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Helsinki în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Vizitează unul dintre cele mai tinere orașe ale Europei, Helsinki, capitala Finlandei! Rezervă online acum un zbor prin Voiaj Internațional și descoperă cele mai bune oferte de bilete de avion pentru destinația ta preferată!
Fondată la mijlocul secolului al XVI-lea, pe țărmurile Golfului Finlandei, Helsinki este astăzi o zonă urbană modernă și elegantă, cu 1.4 milioane de locuitori. Deoarece Finlanda a fost cândva parte a Rusiei, vei regăsi aici arhitectură de inspirație rusă, dar și arhitectură modernă și inovatoare, într-un oraș insular compus din 315 insule și o peninsulă.
În Helsinki te vei bucura de un peisaj uimitor și de mâncăruri finlandeze delicioase, de muzee și biserici spectaculoase, dar și alte atracții culturale turistice.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Helsinki
Vara în Helsinki, în intervalul iulie – august, este vârf de sezon pentru turişti. Când temperaturile ajung la 20°C, cultura cafenelelor este la apogeu, iar pe plaje și în parcuri activitatea este intensă.
Fiind situat în nord, iarna în Helsinki este extrem de friguroasă. În lunile ianuarie și februarie, temperaturile pot scădea până la -6°C, dar pe măsură ce peninsula Helsinki iese în mare, aerul se simte mai rece, ajungând uneori chiar și la -20 °C, din cauza vântului și a umidității. În februarie, însă, te poți bucura de atmosfera colorată și plină de divertisment a Festivalului Burlesc.

Locuri de vizitat în Helsinki
  • Temppeliaukio Kirkko este o biserică luterană uimitoare, care a fost construită în piatră în secolul al XX-lea. Construcția a început în anii 1930, apoi s-a oprit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, reluându-se abia în 1968. Interiorul său din piatră este luminat de soare printr-o cupolă de cupru, altarul având forma unei crevase din era glaciară. Biserica are o acustică excelentă și este folosită frecvent ca sală de concerte.
  • Suomenlinna este un loc care merită cu siguranță o atenție specială. Cetatea a apărut în secolul al XVIII-lea, iar scopul ei principal era să protejeze Finlanda, care era condusă de suedezi la acea vreme, de atacurile constante ale trupelor rusești. În prezent, Suomenlinna găzduiește 850 de locuitori. Cetatea a devenit, de asemenea, un loc preferat pentru plimbări în natură și relaxare pentru locuitorii din Helsinki și se poate ajunge la ea cu feribotul.
  • Catedrala Helsinki a fost proiectată de același arhitect care a proiectat și Piața Senatului. Inițial a fost denumită Biserica Sf. Nicolae după țarul rus, dar numele a fost schimbat când Finlanda și-a câștigat independența față de Rusia în 1917. Această biserică luterană neoclasică, ce amintește de clădirile antice grecești, este situată în Piața Senatului. Construită în 1830, biserica are coloane albe și statui din zinc ale celor 12 apostoli, pe acoperiș.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Helsinki
  • În Helsinki, nu se lasă bacșiș în hotelurile și restaurantele orașului. De regulă, acestea sunt deja incluse în factura de servicii. Cu toate acestea, poți oferi o recompensă de până la 1 EUR portarilor din restaurante și hoteluri.
  • Pentru cei care călătoresc cu familia, Helsinki oferă discounturi generoase. Aceasta se referă în principal la cazarea la un hotel, excursii și servicii cu valoare adăugată în hoteluri.
  • Fumatul este interzis în locuri publice.
  • Finlandezii sunt foarte preocupați de protecția mediului, astfel că orice neglijență va fi taxată corespunzător.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Helsinki
Prețul mediu al unei vacanțe de 7 zile la Helsinki este de 1180 EUR pentru o persoană, 2110 EUR pentru un cuplu și 3960 EUR pentru o familie de 4 persoane. Cazarea la hotelurile din Helsinki variază de la 48 EUR la 175 USD pe noapte, cu o medie de 100 EUR, în timp ce închirierea unei case de vacanță poate ajunge până la 425 EUR pe noapte, pentru întreaga casă. În funcție de activități, este recomandat un buget zilnic între 37 EUR și 64 EUR pe zi/persoană, pentru mese și transport local.

Pentru a cumpăra online bilete de avion către această destinație spectaculoasă, intră acum pe Voiaj.md! Vei găsi aici oferte de zbor către Helsinki la prețuri accesibile, astfel încât vacanța ta să fie una exact așa cum ți-ai dorit.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda