RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Istanbul
Prețuri de la 49 €

Bilete de avion din/spre Istanbul

Prețuri de la 49 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Istanbul la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Istanbul în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Istanbul?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Istanbul costă 39 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Istanbul?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Istanbul sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 1 oră și 30 minute. Din Chișinău puteți zbura spre Istanbul în aeroportul IST (Aeroportul Istanbul).
Companiile aeriene Air Moldova, FlyOne și Turkish Airlines, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Istanbul - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320, Airbus A319, Airbus A321 și Boeing 737-800.
Despre orașul Istanbul
Istanbul este inima Turciei și orașul în care vrei să respiri adânc. Istanbul este incredibil de frumos, atmosferic, confortabil și armonios, parfumat și ospitalier. Îți trezește dorința de a rătăci pe străzile sale, de a fi atent la fiecare detaliu și de a fotografia fiecare colț. Aici puteți admira pitorescul Bosfor și Marea Marmara.
Este practic imposibil de a descoperi orașul în doar câteva zile, deoarece el este foarte diferit. Astăzi te atrage cu moscheele frumoase și complexele de palate, mâine te poftește la o ceașcă de cafea, iar peste câteva zile te invită pe malul Bosforului.
Planificați o vacanță la Instanbul pe cel puțin o săptămână, pentru a afla câteva secrete ale acestui oraș.
Orașul este divizat în 39 de districte, și în același timp este împărțit în partea europeană și cea asiatică. Cei care zboară la Istanbul pentru a vizita obiectivele turistice și pentru a vedea arhitectura orașului, trebuie să acorde atenția mai multor zone:
 • Beyoglu – zonă pitorească cu vedere la Bosfor și multe monumente culturale și arhitecturale.
 • Besiktas – partea veche a orașului cu multe monumente, parcuri și o promenadă.
 • Kadikoy – zonă liniștită în partea asiatică a orașului, cu o mulțime de cafenele și magazine.
 • Eyup – cartier vechi cu arhitectura frumoasă și o panoramă incredibilă asupra centrului orașului.
 • Bakirkoy – cartier pe malul Mării Marmara, cu numeroase magazine și o promenadă.
 • Faith – este situat în centrul orașului, unde sunt concentrate principalele monumente istorice.
Când să vizitezi orașul Istanbul?
Puteți zbura la Istanbul în orice perioadă a anului. Însă, dacă doriți să vă plimbați prin oraș și să vizitați obiectivele turistice, atunci trebuie să rezervați un zbor pentru perioadele aprilie – mai sau septembrie – octombrie. Atunci tempreatura aerului se menține între 20 și 25°C, iar ploile sunt rare. Vara este foarte călduroasă, iar iarna – ploioasă.
Ce să faci la Istanbul?
 • Vizitați cele mai importante obiective turistice, Hagia Sofia și Moscheea Albastră. Mai bine să le vezi o dată, decât să auzi de un milion de ori despre ele.
 • Optați pentru o plimbare cu feribotul pe Bosfor. Orașul arată complet diferit de pe apă și seara este deosebit de frumos.
 • Mergeți în partea asiatică a orașului. Acolo atmosfera este diferită, decât cea din partea europeană, dar tot atât de memorabilă și interesantă.
 • Gustați ceaiul turcesc servit în pahare tradiționale și cafeaua aromată. Adăugați și un desert tradițional.
 • Relaxați-vă într-un hamam recomandat de localnici.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda