RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Kiev
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Kiev la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Kiev în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Pentru a ajunge în Kiev, capitala vibrantă a Ucrainei, rezervă online un zbor prin Voiaj Internațional! Planifică-ți bugetul de vacanță într-una dintre cele mai interesante destinații din Europa, achiziționând bilete de avion la cele mai bune prețuri.
Kiev este capitala culturală și științifică a Europei de Est, care atrage turiști din toată lumea prin cultura și istoria sa bogată, arhitectura extravagantă și spațiile cu vegetație luxuriantă. În Kiev – sau Kyiv, în ucraineană - vei putea întreprinde activități din cele mai diverse, de la plimbări cu caiacul pe râul care traversează orașul, până la admirarea domurilor aurii de pe multele catedralele ce se regăsesc aici.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Kiev
Cel mai bun moment pentru a vizita Kievul este vara, din iunie până în septembrie. Spre deosebire de alte destinații europene, Ucraina nu este o destinație de vacanță foarte căutată și, prin urmare, încă nu a avut de suferit de pe urma turismului excesiv, astfel că vizitarea capitalei sale în vârf de sezon nu va fi o problemă.
Vizitarea orașului Kiev în această perioadă îți va permite să te bucuri din plin de evenimentele estivale organizate aici: festivaluri de muzică, târguri de antichități și multe altele.

Locuri de vizitat în Kiev
  • Catedrala Sfântul Vladimir – Ucraina este o țară predominant ortodoxă, prin urmare, în Kiev vei găsi multe clădiri dedicate acestei religii. Una dintre acestea este Catedrala Sf. Vladimir, o construcție neobizantină cu ornamente de un galben strălucitor, situată în apropiere de stația de metrou Universytet.
  • Catedrala Sfânta Sofia este o altă catedrală ortodoxă, construită în secolul al IX-lea d.Hr., ca replică a Hagiei Sofia din Constantinopol (actualul Istanbul), de-acum câteva secole. Există mai multe lucruri pe care le poți în incinta catedralei, însă punctul culminant este Turnul Clopotniței, în care poți urca pentru a te bucura de o minunată priveliște a orașului vechi și contempla cupola de aur a Mănăstirii Sf. Mihail.
  • Bulevardul Andriivs'kyi, denumit popular și Montmartre din Kiev, este una dintre cele mai vechi străzi din capitala Ucrainei. Este fermecătoare prin istoria sa legendară, culorile inimitabile și ansamblurile arhitecturale unice. Strada coboară un deal abrupt și măsoră 720 de metri lungime. A fost construită în vremea Rusiei Kievene, inițial doar pentru traversarea ei pe jos sau călare și lărgită ulterior pentru a permite și trecerea căruțelor încărcate cu mărfuri.
  • Muzeul Național Cernobîl este un muzeu dedicat dezastrului provocat de explozia de la Centrala Nucleară din Cernobîl, în anul 1986, și a evenimentelor ce i-au succedat. Muzeul este deschis pentru vizitare de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 18:00.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Kiev
  • Pentru a te bucura de tot ceea ce are de oferit orașul Kiev, este recomandat să petreci aici un interval de cel puțin 3 – 5 zile, care să se suprapună eventual și cu weekendul, pentru a înțelege cu adevărat orașul și locuitorii săi.
  • Persoanele care locuiesc în UE pot călători în Ucraina fără viză, timp de 90 de zile, însă este nevoie de pașaport pentru a trece granița.
  • Religia predominantă în Ucraina este ortodoxia, motiv pentru care în Kiev se regăsesc nenumărate biserici frumoase de vizitat. Femeile, însă, le pot vizita numai având capul acoperit cu o eșarfă, în timp ce bărbații trebuie să aibă capul descoperit.
  • Majoritatea restaurantelor, cafenelelor sau supermarketurilor acceptă plăți cu cardul, iar rețeau de bancomate este destul de bine dezvoltată în Kiev. Dar este bine să ai la tine și câteva monede pentru a le folosi la metrou sau pentru intrarea în toaletele publice.
  • Nu e indicat să schimbi bani la aeroport. Comisioanele de schimb sunt uriașe și riști să pierzi cam jumătate din suma pe care intenționezi să o schimbi în moneda națională.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Kiev
Vizita ta la Kiev va presupune, în medie, un buget zilnic de 28 EUR/persoană. Vei cheltui aproximativ 8 EUR/zi pentru lua masa și 1.10 EUR/zi pentru transportul în comun. Prețul mediu al cazării la un hotel din Kiev este de 36 EUR/noapte, astfel că un sejur de două persoane în acest oraș, timp de o săptămână, poate ajunge la 385 EUR.

Pentru a completa bugetul, cumpără online bilete de avion cu discount de pe Voiaj.md! Rezervarea unui zbor către Kiev este acum mai simplă ca oricând!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda