RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Krasnodar
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Krasnodar la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Krasnodar în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Cum ajungi în Krasnodar, unul dintre cele mai importante orașe de pe coasta Mării Negre din Rusia? Rezervă online un zbor către această destinație prin Voiaj Internațional și profită de cele mai bune prețuri la biletele de avion!
Krasnodar, situat pe malul râului Kuban, este o locație logistică importantă datorită amplasării sale, fiind foarte dezvoltat în domeniul industrial și al transporturilor. A fost fondat de cazaci, în anul 1794, cu binecuvântarea împărătesei Ecaterina a II-a a Rusiei, având scopul de a proteja partea de sud a Rusiei împotriva otomanilor.
Denumit inițial Yekaterinador – darul Ecaterinei, după un lung război, orașul este preluat de Armata Roșie, iar denumirea îi este schimbată în Krasnodar – darul celor Roșii, în anul 1920. Astăzi, orașul este unul dintre cele mai dezvoltate din sudul Rusiei, în special în domeniul educației și culturii, fiind un important centru cultural caucazian.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Krasnodar
Krasnodar este un oraș mai cald, comparativ cu alte părți ale Rusiei, bucurându-se de o climă blândă datorită Mării Negre și a râului Kuban. Iarna, temperatura medie este de 1°C, vara ajungând la maxime de 24°C. Din acest motiv, perioada dintre aprilie și august este cea mai bună perioadă pentru o vacanță în Krasnodar.
Sezonul estival în Krasnodar este presărat cu multe festivaluri și diverse activități turistice, precum excursiile pe râul Kuban, pentru a admira îndeaproape peisajele magnifice din Caucaz. Clădirile istorice, evenimentele artistice, dar și muzeele moderne fac din acest oraș o promisiune de vacanță minunată.

Locuri de vizitat în Krasnodar
  • Strada Roșie este cea mai aglomerată stradă a orașului și un must-see pentru cei care aleg să viziteze Krasnodar. Datorita amplasării sale centrale și fiind închisă traficului auto în weekend, este o locație foarte animată și preferată de turiști. Cunoscută și sub numele de strada Krasnaya, aici există multe centre comerciale, cafenele, baruri și statui, dar și o fântână construită în memoria Ecaterinei a II-a.
  • Muzeul de Artă Kovalenko este cel mai vechi muzeu din regiunea Caucazului de Nord și unul foarte important, ce găzduiește peste 9.000 de lucrări de artă. Situat pe strada Krasnaya, muzeul a fost construit în anul 1904 și este locul în care poți admira îndeaproape arta sovietică.
  • Catedrala Sfânta Ecaterina, care atrage atenția prin arhitectura sa magnifică, a fost construită în 1890, în cinstea Ecaterinei a II-a, fondatoarea orașului Krasnodar. Clădirea catedralei a avut de suferit de-a lungul timpului, de pe urma vandalizărilor și a modificărilor repetate, însă lucrările de restaurare au scos la suprafață strălucirea ei de odinioară.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Krasnodar
  • Te poți deplasa prin Krasnodar cu autobuzul, troleibuzul, tramvaiul, taxiul sau microbuzul. Transportul în comun din Kransodar este relativ ieftin și acoperă toate părțile importante ale orașului. În orele de vârf, totuși, poate deveni foarte aglomerat. Marshrutkas (microbuzele) sau taxiurile sunt o opțiune mai costisitoare, dar în același timp mai comode în perioadele de trafic intens.
  • În Krasnodar, aproape toate indicatoarele rutiere sunt în limba rusă. Dacă ai de gând să închiriezi o mașină, este recomandat să înveți echivalentele rusești ale acestora, precum și denumirile principalelor piețe și străzi din oraș.
  • Negocierea înainte de a cumpăra un produs din magazine este foarte recomandată.
  • Cardurile de credit sau debit sunt, de regulă, acceptate în Krasnodar.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Krasnodar
Prețul mediu al unei excursii de 3 zile la Krasnodar este de 180 EUR pentru o persoană, 307 EUR pentru un cuplu și 397 EUR pentru o familie cu patru membri. Cazarea în centrul orașului variază între 47 EUR și 117 EUR, cu o medie de 58 EUR/noapte, iar bugetul zilnic pentru o persoană, pentru mese și transport, ar trebui să fie în jur de 24 EUR.

Adaugă la acest buget și bilete de avion la cele mai bune prețuri posibil, pe care le poți cumpăra online de pe Voiaj.md și te asigurăm că vei avea parte de cel mai plăcut zbor și de o vacanță minunată la Kiev!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda