RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Lisabona
Prețuri de la 89 €

Bilete de avion din/spre Lisabona

Prețuri de la 89 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Lisabona la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Lisabona în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Lisabona?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Lisabona costă 79 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Lisabona?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Lisabona sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 4 ore și 40 minute. Din Chișinău poți zbura la Lisabona în aeroportul LIS (Aeroportul Lisabona sau Portela).
Companiile aeriene AirMoldova și FlyOne operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Lisabona - Chișinău, conform orarului de mai sus. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320 și Airbus A319.
Despre orașul Lisabona
Capitala Portugaliei este orașul care se dezvăluie diferit pentru fiecare călător. Aici, trecutul bogat este în strânsă legătură cu tendințele moderne. În Lisabona puteți rătăci la nesfârșit pe străzile pavate cu pietre albe sau puteți savura o ceașcă de cafea cu un desert tradițional.
Nu vă grăbiți să vedeți toate obiectivele turistice într-o zi, și nici în două. Bucurați-vă de timpul petrecut în Lisabona și încet faceți cunoștință cu orașul.
Când să vizitați Lisabona?
Dacă doriți să stați pe plajă, atunci puteți zbura în Lisabona în orice perioadă. Lunile februarie și martie sunt foarte scumpe, din cauza Carnavalului ce are loc în fiecare an. De asemenea, prețurile sunt destul de înalte și în sezon (lunile de vară). În perioada campionatelor europene de fotbal, Lisabona este plină de suporteri. Dacă nu sunteți fan al fotbalului, ar fi bine să evitați aceste perioade. Verele, în Lisabona, sunt fierbinți, iar iernile – imprevizibile. Pentru a explora orașul alegeți primăvara sau toamna.
Ce să faceți în Lisabona?
  • Cel mai bun mod de a cunoaște Lisabona, este să rătăciți în labirintul centrului istoric. Așa veți descoperi cafenelele ascunse de turiști, casele extraordinare pictate manual, etc.
  • Ascultați cântecele tradiționale portugheze – fodo, în restaurantele de familie.
  • Treceți un master-class de vopsirea plăcilor ceramice.
  • Gustați pasteis de nata – prăjitură portugheză cu cremă.
  • Mergeți la Oceanariul de la Lisabona – al doilea din lume după mărime.
  • Vedeți orașul de la înălțime din unul din punctele de observație.
  • Urcați pe surf și cuceriți valurile Oceanului Atlantic.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda