RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Londra
Prețuri de la 50 €

Bilete de avion din/spre Londra

Prețuri de la 50 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Londra la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Londra în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Londra?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Londra costă 40 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi spre Londra?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău spre Londra sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 3 ore. Din Chișinău poți zbura spre Londra în 2 aeroporturi: LTN (Aeroportul Luton) și STN (Aeroportul Stensted).
Companiile aeriene AirMoldova, FlyOne și Wizz Air, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Londra - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320, Airbus A319 și Airbus A321.
Despre orașul Londra
Londra este unul din cele mai vizitate orașe din lume, și combină în sine istoria, cultura, mâncarea gustoasă și energia frenetică. Aici găsești clădiri cu istorii unice și captivante, iar unele, cum ar fi Turnul Londrei, Westminster Abbey și Big Ben, sunt cunoscute în întreaga lume.
Orașul este format din 32 burguri sau cartiere și este împărțit în 2 părți: Inner (Londra Interioară) și Outer (Londra exterioară). Londra Interioară este formată din partea centrală și istorică a orașului, iar în secolul XX a început construcția Londrei Exterioare.
Londra poate fi numită poate cel mai iconic oraș din lume. Este plin de istorie și găzduiește Familia Regală de mult timp. Turiștii iubesc atmosfera modernă din oraș, dar mai mult sunt fermecați de istoria sa.
Când să mergi la Londra?
Poți pleca în Londra în orice perioadă a anului. Cele mai vizitate sunt lunile de vară, iulie și august, dar ele sunt și cele mai aglomerate și scumpe. De asemenea, nimeni nu poate garanta vremea bună chiar și în aceste luni.
Ce să faci la Londra?
  • Faceți câteva cercuri pe London Eye (Ochiul Londrei) – cea mai mare roată de observație din Europa.
  • Mergeți la un meci de fotbal. Londra este orașul unde a apărut acest sport, iar faimoasele echipe Arsenal, Chelsea și Tottenham joacă aici. Chiar dacă nu sunteți fan al fotbalului, trebuie să mergeți și să primiți o doză de adrenalină.
  • Faceți un tur al orașului la cel de-al doilea etaj al simbolului Londrei – autobuzul roșu.
  • Vizitează lumea fantastică a lui Harry Potter. Warner Bros a transformat platourile de film într-un obiectiv turistic, unde puteți cumpăra o baghetă magică, gusta berea Butterbeer și vizita Sala Mare.
  • Vizitați casa lui Sherlok Holmes la 221B Baker Street.
  • Stați pe meridianul zero care împarte planeta în cele 2 emisfere, de vest și de est. Se spune că dacă îți pui o dorință stând pe linia Greenwich, aceasta se va îndeplini.
  • Dacă sunteți la Londra în perioada mai – iulie, neapărat mergeți să vedeți schimbul de gărzi la Palatul Buckingham, ce are loc în fiecare zi la 11:30. Pentru celelalte luni trebuie mai întâi să vedeți programul pe site-ul oficial al Palatului.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda