RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Los Angeles
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Los Angeles la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Los Angeles în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Cu repere emblematice, o scenă culturală vibrantă și cer însorit pe tot parcursul anului, Los Angeles te așteaptă să-l descoperi negreșit! Rezervă chiar acum un zbor către această destinație extraordinară și cumpără online bilete de avion la cele mai accesibile prețuri prin Voiaj Internațional.
Los Angeles este cunoscut pentru o mulțime de lucruri: industria divertismentului, plajele extinse, gastronomia excelentă și o viață de noapte tumultoasă. În același timp, poți oricând înota în ocean sau urca pe munte, ai șanse să întâlnești o celebritate sau poți face shopping până la refuz!
Așadar, când îți faci bagajele pentru a vizita Los Angeles, ai grijă să incluzi în ea o mulțime de costume de baie, ghete de drumeție și să lași cât mai mult loc disponibil pentru suveniruri.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Los Angeles
Cele mai bune perioade din an pentru a vizita Los Angeles sunt din martie până în mai și între septembrie și noiembrie, când aerul este mai respirabil și mulțimile de turiști ceva mai reduse. Temperaturile medii în aceste luni variază de la 10 la 26 de grade Celsius, astfel că plimbările și vizitarea obiectivelor în aer liber vor fi mult mai confortabile.

Locuri de vizitat în Los Angeles
  • Cinematograful Chinezesc și Aleea Celebrităților – Unul dintre cele mai emblematice și memorabile locuri de la Hollywood, Cinematograful Chinezesc (inițial Grauman's Chinese Theatre) a fost deschis în 1927 și reprezintă excesul Epocii de Aur a Hollywood-ului. Pentru un tur al cinematografului este necesară o rezervare a locului în avans. Și dacă tot te afli în zonă, fă o plimbare și pe faimoasa Alee a Celebrităților, unde sute de staruri de cinema și-au lăsat amprentele și semnăturile de-a lungul trotuarului.
  • Plaja Santa Monica, situată la vest de centrul orașului Los Angeles, este una dintre legendarele plaje din Statele Unite. Santa Monica se mândrește, de asemenea, cu o abundență de restaurante excelente și cluburi de noapte excentrice. Plaja de 5 km este una dintre cele mai renumite din zonă datorită nisipului moale, a vremii ideale și a multitudinii de atracții. State Beach, așa cum este cunoscută, se bucură de soare 200 de zile pe an și a servit drept scenă pentru popularul serial de televiziune Baywatch.
  • Centrul Getty este una dintre cele mai impresionante realizări arhitecturale din Statele Unite și conține, de asemenea, unele dintre cele mai bune opere de artă din lume. Structura circulară din beton și oțel a fost proiectată de renumitul arhitect Richard Meier și găzduiește o mulțime de lucrări de artă din diferite epoci și națiuni. Aici vei găsi picturi renascentiste, fotografii americane din secolul al XX-lea, sculpturi în stil baroc, manuscrise istorice și multe altele, toate cuprinse într-un campus modern din mijlocul Munților Santa Monica.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Los Angeles
  • Los Angeles este un oraș foarte mare. Vizitatorii sunt sfătuiți să se uite pe o hartă înainte de a alege un hotel sau de a planifica un itinerariu. Obiectivele turistice se află, uneori, la o distanță considerabilă unele față de altele, mai ales la orele de vârf.
  • Indicatoarele pentru parcări sunt complicate. Vizitatorii ar trebui să verifice cu atenție zona în care au parcat înainte de a se îndepărta prea mult de vehiculele lor. O amendă pentru parcare neregulamentară în Los Angeles este de 63 USD sau mai mult.
  • O mulțime de cartiere din Los Angeles sunt accesibile pe jos sau sunt conectate între ele prin liniile de tren. Linia Roșie, care începe de la Union Station, te va duce prin tot centrul orașului, Los Feliz și Hollywood până la Universal City (sediul Universal Studios) și North Hollywood, în mai puțin de 40 de minute.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Los Angeles
O vacanță de o săptămână la Los Angeles costă, în medie, aproximativ 1.328 USD pentru o persoană. Dacă călătorești împreună cu familia, prețul pentru o persoană scade, deoarece biletele pentru copii sunt mai ieftine, iar camera de hotel este împărțită.

Pentru bilete de avion la prețuri accesibile cu destinația Los Angeles, intră pe Voiaj.md! Rezervă online un zbor în doar câteva minute și vezi cum vacanța ta de vis prinde contur!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda