RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Madrid
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Madrid la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Madrid în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Un oraș plin de energie și de atracții culturale, Madrid este o metropolă modernă pe care nu trebuie să o ratezi! Rezervă online chiar acum un zbor către Madrid și beneficiază de cele mai bune prețuri la bilete de avion prin Voiaj Internațional!
Madrid are bulevarde largi, cu trafic aglomerat, însă superbele sale parcuri sunt adevărate oaze de liniște, amplasate chiar în mijlocul haosului urban. Este un centru al vieții sociale, cu un cult al cafelei și o viață de noapte spumoasă. Orașul este mereu activ și sunt atât de multe lucruri de văzut și de făcut aici, încât te vei simți cu adevărat răsfățat să ai la dispoziție atâtea alegeri.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Madrid
Cel mai bine este să eviți vizitele în timpul verii, când căldura este apăsătoare, deși sezonul turistic îți atinge vârful în acest anotimp. Turiștii versați vin la Madrid primăvara (martie - mai) sau toamna (septembrie – noiembrie), când vremea este mai blândă.
Iarna, cele mai multe dintre hoteluri își reduc considerabil tarifele de cazare, însă vremea este mohorâtă, iar orașul destul de apatic, cei mai mulți madrileni închizându-și afacerile în această perioadă, pentru a se bucura de o binemeritată vacanță.

Locuri de vizitat în Madrid
  • Muzeul Prado este un muzeu de talie mondială, având o colecție de peste 8000 de picturi și 700 de sculpturi. În sortimentul său vast de opere de artă se regăsesc multe capodopere, inclusiv picturi celebre ce rivalizează cu faimoasele lucrări expuse la Luvru, în Paris. Muzeul Prado din Madrid expune mii de piese de colecție în peste 100 de camere, împărțite pe trei etaje, astfel că este aproape imposibil să poți vedea totul într-o singură vizită.
  • Parcul Buen Retiro și Palatul de Cristal. Parcul Buen Retiro este o oază de liniște și pace, aflată chiar în inima orașului Madrid. Acest parc luxuriant se întinde pe o suprafață de peste 140 de hectare și este umbrit de 15.000 de copaci. Creat pentru Contele - Duce de Olivares în secolul al XVII-lea, parcul istoric are o ambianță elegantă, cu amenajarea sa minunată și potecile mărginite de copaci. A fost deținut de familia regală spaniolă până în secolul al XIX-lea și de atunci este parc public.
  • Palatul și grădinile regale. Acest palat grandios este o replică spaniolă a Palatului Versailles, o curte regală menită să impresioneze. Cu toate acestea, spre deosebire de Versailles, care acum este doar un muzeu, Palatul Regal din Madrid este încă reședința oficială a regelui Spaniei și continuă să fie folosit pentru evenimente oficiale de stat. Palatul a fost comandat de Filip al V-lea, în secolul al XVIII-lea, iar fațada sa maiestuoasă în stil neoclasic este realizată în întregime din granit și piatră albă de Colmenar.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Madrid
  • O modalitate cool și ecologică de a te deplasa prin Madrid este cu bicicleta. Primăria a creat BiciMAD, un serviciu în care poți folosi biciclete electrice, ridicându-le dintr-un punct anume și lăsându-le oriunde prin oraș, când nu mai ai nevoie de ele. Există peste 160 de stații în Madrid, de unde poți ridica o asemenea bicicletă.
  • Rezervă în avans o vizită la principalele obiective turistice din oraș. Începând cu Muzeul Prado și până la Stadionul Bernabeu, rezervă-ți în avans biletele de intrare la cele mai celebre repere din Madrid, pentru a evita cozile lungi și obositoare.
  • Învață câteva cuvinte de bază în limba spaniolă. Spre deosebire de alte zone din Spania, în Madrid ai șanse bune de a găsi vorbitori de limba engleză. Însă, majoritatea localnicilor cunoaște foarte puțin spre deloc această limbă, așa că ar fi bine să înveți tu câteva cuvinte elementare în limba lor.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Madrid
O zi petrecută în Madrid costă, în medie, 107 EUR/persoană. Turiștii cheltuie, de regulă, aproximativ 27 EUR pe mese într-o zi și 15 EUR pe transportul local. Prețul mediu de cazare pentru două persoane la un hotel din Madrid este de 118 EUR.

Cauți cele mai atractive oferte de bilete de avion pentru Madrid? Pe Voiaj.md poți rezerva online un zbor către această minunată metropolă în numai câteva clipe, așa că nu mai aștepta și pregăteste-te din timp pentru următoarea ta vacanță de vis!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda