RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Male
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Male la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Male în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Dacă plănuiești o vacanță în Maldive, fă-ți timp pentru a vizita capitala Male și vei descoperi aici o mulțime de lucruri care te vor uimi. Rezervă online un zbor către Insulele Maldive și cumpără bilete de avion la prețuri mai mult decât atractive, prin Voiaj Internațional & Co!
Cu o suprafață de mai puțin de șase kilometri pătrați și o populație de aproximativ 150.000 de cetățeni, Male este una dintre cele mai mici capitale din lume. Trecut de cele mai multe ori cu vederea din cauza clădirilor înalte și viu colorate, Male este, de fapt, motorul economiei Maldivelor și forum pentru luptele politice din această țară.
În același timp, Male este un oraș fascinant și plin de energie, în care cafenelele și restaurantele se împletesc cu magazinele și piețele pline de viață. Și chiar dacă nu oferă un număr prea mare de atracții turistice, el este oglinda Insulelor Maldive și a locuitorilor săi.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Male
Cel mai bun moment pentru a vizita Male, în Maldive, este din noiembrie până în aprilie, când precipitațiile sunt mai reduse și temperaturile mai ridicate. Din păcate, aceasta este și cea mai aglomerată perioadă turistică din an și, ca atare, tarifele la cazare sunt mai scumpe.

Locuri de vizitat în Male
  • Muzeul Național din Maldive, deși găzduit într-o clădire nu tocmai aspectuoasă dăruită de China, conține totuși o colecție bine documentată de artefacte istorice, ce ajută la aflarea istoriei neobișnuite a acestor insule izolate. Din păcate, muzeul a fost vandalizat de o mulțime de extremiști religioși, în timpul protestelor împotriva fostului președinte Nasheed în 2012, iar obiectele sale cele mai prețioase, aproximativ 30 de statuete budiste antice sculptate în piatră de coral, din perioada preislamică a țării, au fost distruse fiind considerate „idoli".
  • Podul Prieteniei China-Maldive, această piesă de inginerie impresionantă face legătura dintre Male și aeroportul de pe insula Hulhule, dar spre deosebire de majoritatea drumurilor care leagă între ele insulele din alte părți ale țării, acest proiect în valoare de 250 de milioane de dolari este construit deasupra mării, ceea ce înseamnă că pe fundul mării au fost instalate suporturi uriașe de beton.
  • Mormântul lui Mohammed Thakurufaanu - Pe străzile din mijlocul orașului, pe terenul unei mici moschei, se află mormântul lui Mohammed Thakurufaanu, eroul național al Maldivelor, care a eliberat țara de sub dominația portugheză și apoi a fost sultan între 1573 și 1585. Thakurufaanu este, de asemenea, comemorat prin drumului ce îi poartă numele și care este centura orașului Male - Boduthakurufaanu Magu (bodu înseamnă „mare" sau „extraordinar").

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Male
  • Există mai multe locuri grozave de luat masa, cum ar fi restaurantul de pe malul apei, Citron by Lemongrass, care oferă specialități internaționale și indiene. La Midtown Seagull Cafe te poți adăposti la umbra unui copac străvechi și savura cafea, gustări și curry de pește din Sri Lanka, dar și specialitatea casei, înghețată.
  • În Male nu se servește aproape deloc alcool, așa că consumul de băuturi alcoolice poate avea loc în privat sau, mai degrabă, în hoteluri și resorturi decât în barurile și cafenelele din oraș.
  • Explorează Male în pantofi confortabili, cu protecție solară de bună calitate și multă apă alături. Poți înota la piscina Artificial Beach, dar construirea Podului Prieteniei a închis singurul loc în care se mai putea practica surful în oraș, spre dezamăgirea localnicilor.
  • În Maldive nu există locuri de cazare foarte ieftine, însă pentru 30 – 60 USD/noapte vei primi o cameră curată, modernă și spațioasă, cu WiFi, aer condiționat și duș cu apă fierbinte, mic dejun gratuit, o sticlă cu apă în fiecare zi și curățenie zilnică, la o calitate superioară multora dintre locurile de cazare din Europa de Est la același preț.
Așadar, nu mai aștepta și descoperă una dintre cele mai suprinzătoare capitale ale lumii – Male, inima Maldivelor! Intră acum pe Voiaj.md, rezervă online un zbor și ia-ți biletele de avion către cea mai exotică dintre lumi care există!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda