RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Miami
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Miami la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Miami în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Trăiește visul american și rezervă online un zbor către Miami! Voiaj Internațional îți pune la dispoziție cele mai bune oferte de bilete de avion către această destinație de vacanță premium din sudul Floridei!
Miami este una dintre principalele destinații de vacanță din Florida de Sud, cu plaje spectaculoase, vreme superbă, istorie, cultură, sport și divertisment. Centrul orașului Miami, separat de Oceanul Atlantic de Golful Biscayne și Miami Beach, este o metropolă modernă și un adevărat tezaur cultural.
Începând cu muzeele și până la străzile pitorești din Mica Havană, vei găsi întotdeauna o mulțime de lucruri de făcut aici. Miami Beach, cu districtul său Art Deco, te întâmpină cu o atmosferă distractivă, iar Parcul Național Everglades este una dintre cele mai populare destinații pentru excursiile de o zi.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Miami
Cel mai bun moment pentru a vizita Miami este primăvara, începând cu jumătatea lunii februarie și până în mai. În această perioadă vremea este caldă, sezonul uraganelor nu a început, iar umiditatea caracteristică verii nu-și face încă simțită prezența.
În plus, apa este caldă, astfel că vei putea merge la plajă, și te vei bucura de toată măreția pe care Florida o are de oferit. Vremea în Florida este, de altfel, caldă și însorită în cea mai mare parte a anului, așa că, teoretic, orice moment este unul prielnic pentru o vizită aici.

Locuri de vizitat în Miami
  • Miami Beach, situat pe o insulă barieră și legat de continent printr-o serie de poduri, este un amestec de cartiere liniștite, zone pline de viață axate pe divertisment și întinderi lungi de plaje cu nisip moale. South Beach și Cartierul Istoric Art Deco, cu clădiri din anii '30 și începutul anilor '40, sunt principalul punct de atracție pentru turiști.
  • Muzeul Vizcaya, un reper istoric național, întins pe o suprafață de 28 de acri, a fost reședința de iarnă a industriașului James Deering, în secolul al XX-lea. Construit în 1916, conacul are 34 de camere dispuse în jurul unei curți centrale. Vila în stil renascentist găzduiește o colecție impresionantă de mobilier european și obiecte de artă din secolele XV-XIX.
  • Parcul Național Everglades, aflat în apropiere de Miami, protejează una dintre cele mai deosebite arii naturale din Florida. Aceste mlaștini, care se întind pe aproximativ 1,5 milioane de acri, găzduiesc aligatori, crocodili, șerpi și numeroase specii de păsări. Toată această zonă este, în esență, un râu de mică adâncime, care curge în ocean.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Miami
  • Temperaturile din Miami urcă la peste 25 de grade Celsius pe aproape tot parcursul anului, astfel că rareori vei avea nevoie de haine mai călduroase decât o jachetă ușoară. Dacă peste zi, obiectele vestimentare cele mai uzuale sunt șlapii și rochiile sau pantalonii de in, seara localnicii și turiștii aleg să se îmbrace elegant pentru a ieși la cină.
  • Învață câteva cuvinte în spaniolă. Miami este, în mod neoficial, un oraș bilingv, peste 70% dintre locuitorii săi sunt hispanici, și câteva fraze cunoscute în această limbă îți vor fi întotdeauna de ajutor.
  • Șoferii din Miami conduc și se comportă agresiv în trafic în mod uzual, deci nu este cazul să te simți jignit dacă se va întâmpla să fii claxonat pe stradă, în cazul în care alegi să te deplasezi cu mașina.
  • Ai grijă să comanzi mâncarea și băuturile dorite de la primul contact cu chelnerul. Servirea în restaurantele din Miami este notorie pentru lentoarea sa și va deveni și mai lentă, pe măsură ce vei amâna comanda.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Miami
Costul mediu al unei vacanțe de 7 zile la Miami este de 1.682 USD pentru o persoană, 3.021 USD pentru un cuplu sau 5.663 USD pentru o familie de 4 persoane. Cazarea la hotelurile din Miami variază de la 55 USD la 248 USD/noapte, cu o medie de 159 USD, iar pentru a închiria integral o casă de vacanță trebuie să scoți din buzunar între 160 și 1000 USD. Bugetul mediu zilnic de cheltuieli este între 48 și 102 USD/persoană, pentru mese și transport.

Alege să cumperi online bilete de avion cu destinația Miami! Pe Voiaj.md, beneficiezi de reduceri semnificative și poți rezerva oricând un zbor către unul dintre cele mai cele mai celebre locuri din America!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda