RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Minsk
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Minsk la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Minsk în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Dacă ești pasionat de istorie, vizitează Minsk, capitala Belarusului și cel mai mare oraș din această țară! Voiaj Internațional îți oferă cele mai bune prețuri la biletele de avion către această destinație și posibilitatea de a rezerva online un zbor în numai câteva minute!
Pentru iubitorii de arhitectură și istorie, Minsk este locul în care vor descoperi o multitudine de structuri brutaliste postbelice, un stil de construcție ce forțează limitele artistice ale betonului turnat și ale esteticii futuriste de la mijlocul anilor 1900, aceste clădiri fiind prezente în aproape fiecare cartier din acest oraș.
În același timp, Minsk este incontestabil un oraș modern, care evoluează constant, un loc în care vei avea parte de experiențe fantastice și unice, aproape la fiecare pas. De fapt, orașul devine rapid unul dintre destinațiile de top din Europa în ceea ce privește divertismentul de lux, iar acest lucru se datorează creșterii industriei cazinourilor pe acest continent, care a trebuit să evolueze pentru a ajunge la noi clienți în ultimii ani.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Minsk
Deși Minsk este o o locație ce poate fi vizitată pe tot parcursul anului, intervalul aprilie-mai este perioada ideală pentru a călători aici, datorită unui număr de factori precum clima, costul călătoriei și tarifele de cazare, dar și pentru a evita vârful sezonului turistic. Vara, temperatura medie este de aproximativ 24℃, dar poate ajunge uneori și până la 28℃, în cele mai călduroase zile ale anului.

Locuri de vizitat în Minsk
  • Muzeul Marelui Război Patriotic din Belarus te intrigă încă de la exterior, prin clădirea sa impresionantă. O cupolă lustruită pare să răsară din pământ, înconjurată de bucăți unghiulare de oglindă. Este primul muzeu din lume care spune povestea celui mai sângeros război al secolului al XX-lea și singurul din Belarus creat în anii ocupației naziste.
  • Hotelul Manastyrski. Acest hotel fermecător este, de fapt, o mănăstire transformată în spațiu de cazare, aflat chiar în mijlocul orașului vechi din Minsk și păstrează toate ornamentele gotice ale trecutului său spiritual.
  • Apartamentul lui Lee Harvey Oswald. Minsk oferă acces la unui capitol destul de neașteptat al istoriei, asasinarea lui JFK, prin vizitarea apartamentului de pe strada Kamyunistychnaya, în care a locuit Lee Harvey Oswald, presupusul asasin al lui JFK, după ce acesta ar fi renunțat la cetățenia americană. Minsk a fost casa lui Oswald ani de zile înainte de a reveni în SUA și de a schimba cursul istoriei americane într-o fatidică zi din anul 1963.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Minsk
  • Când vizitezi orașul Minsk ar trebui să cunoști cât de cât limba rusă, altfel vei avea parte de obstacole la fiecare pas. Aici engleza nu se vorbește la scară largă, iar majoritatea indicatoarelor și meniurilor de la restaurante sunt scrise în alfabetul chirilic.
  • În Minsk există o interdicție implicită de fotografiere și înregistrare video a clădirilor administrative. Desigur, nu înseamnă că un slefie făcut în preajma acestor clădiri va alerta imediat autoritățile, însă e bine să nu-ți strici excursia încălcând o regulă atât de simplă și directă.
  • Dacă călătorești cu o geantă sau un rucsac mare, fii pregătit pentru interes sporit din partea poliției, atunci când cobori la metrou. După explozia din 2011, verificarea bagajelor voluminoase a devenit ceva comun în acest oraș.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Minsk
Bugetul zilnic de chletuieli al unei persoane care vizitează orașul Minsk este, în medie, de 60 EUR/zi. Vei avea nevoie de aproximativ 20 EUR pentru mesele zilnice și 10 EUR pentru călătoriile cu transportul local. De asemenea, costul mediu de cazare la un hotel din acest oraș este de 60 EUR/noapte pentru un cuplu, iar o vacanță de o săptămână aici ajunge la o valoare de 850 EUR pentru două persoane.

Pentru a beneficia de cele mai bune tarife de călătorie, asigură-ți din timp un zbor spre Minsk și cumpără online bilete de avion de pe Voiaj.md!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda