RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre New York
✈ Alege compania aeriană și zboară spre New York la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre New York în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
New York, o destinație de vis pentru mulți și un oraș cu adevărat unic în lume. The Big Apple, așa cum mai este supranumită metropola americană, este locul în care merită să ajungi măcar o dată în viață. New York nu este o destinație ca oricare alta, iar o vacanță aici vă fi extrem de activă. Pentru a descoperi pe deplin din farmecul acestui oraș, vei avea nevoie de cel puțin 2 săptămâni în care să îl străbați la pas, să trăiești experiențe unice, să vezi orașul de sus, să te pierzi printre zgârie nori, să încerci lucruri pe care nu ți-ai imaginat vreodată că ai putea să le faci.
Ca de fiecare data când îți planifici o călătorie, începe cu detaliile importante. În acest caz, zborul. Pentru că drumul este destul de lung, studiază foarte bine ofertele și vezi care ți se potrivește cel mai bine. Pe voiaj.md vei găsi întotdeauna diverse opțiuni.

Ce să vizitezi la New York
New York este un oraș imens, o metropola aglomerată, cu multe atracții și obiective de vizitat, unele mai turistice, altele mai puțin cunoscute, dar care merită văzute, mai ales dacă ai suficient timp la dispoziție pentru a descoperi toate fețele metropolei americane.
  • Empire State Building: este cea mai înaltă clădire din New York și una dintre cele mai faimoase clădiri din lume. Urca până la ultimul etaj pentru o priveliște de neuitat asupra orașului.
  • Statuia Libertății: un simbol al orașului și unul dintre cele mai aglomerate locuri turistice din oraș. Este destul de complicat de ajuns să o vizitezi, deplasarea până la ea se face cu ferry boat, însă dacă ai suficientă răbdare pentru a trece de cozile interminabile de acolo, vei pleca acasă cu una dintre cele mai frumoase amintiri din New York.
  • Time Square: este un loc emblematic al metropolei americane, nelipsit aproape din nicio imagine atunci când se vorbește de New York. Este o piață publică, accesul este liber și trebuie neapărat să ajungi în acest punct fierbinte a orașului, pentru ca vacanța ta să fie completă.
  • Madison Square Garden: este un obiectiv turistic al New York-ului și una dintre cele mai cunoscute arene din lume. Se poate vizita, dar poți veni aici și pentru a lua parte la un meci de baseball.
  • Memorialul 11 septembrie: locul în care sunt comemorate victimele atentatelor de la 11 septembrie 2001 este un alt obiectiv care merită vizitat. Memorialul a fost ridicat chiar în locul în care se aflau turnurile gemene World Trade Center. Numele celor 2. 977 de oameni care și-au pierdut viața atunci, sunt inscripționate pe plăcuțele de aici.
  • Biblioteca Publică: este o clădire simbol a orașului și un loc ce arata fascinant atât pe afară cât și în interior. Accesul în bibliotecă este gratuit. Merită să faci o vizită aici, locul ți se vă părea extrem de cunoscut, deoarece imaginea bibliotecii publice din New York apare în multe filme americane.

Cât costă o vacanță la New York
Biletul de avion pornește de la 700 de euro. Caută-l din timp și cumpără biletul online, în felul acesta este posibil să faci și o mică economie. Intră pe voiaj.md pentru oferte și opțiuni de căutare a celor mai bune variante. Cazarea în Big Apple este ceva mai scumpă, mai ales pentru un turist care are un buget limitat sau în cel mai bun caz un buget mediu. Prețurile la cazare într-un hotel de 3 stele pornesc de la 300 de euro pe noapte. Cât privește banii de buzunar, de care vei avea nevoie pentru transport, intrare la obiectivele turistice, cu cât mai mulți, cu atât vacanța ta va fi mai frumoasă și mai plină de experiențe și amintiri interesante.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda