RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Nijnevartovsk
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Nijnevartovsk la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Nijnevartovsk în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Nijnevartovsk este un oraș care are o istorie recentă și nu foarte îndelungată. 1909 este anul în care Nijnevartovsk a luat naștere și a fost pus pe harta lumii. Pentru o vacanță la Nijnevartovsk vei avea nevoie de un plan bine făcut înainte, pentru a putea vizita tot ce are mai interesant de arătat acest oraș.
Nijnevartovsk își cucerește vizitatorii cu numeroasele monumente, clădiri și muzee, dar și datorită farmecului și ospitalității localnicilor.
Nijnevartovsk este un oraș bogat și în zăcăminte de petrol, fiind supranumit "Capitala petrolieră a Rusiei", situat în Siberia de vest.
O vacanță la Nijnevartovsk va fi cu siguranță o experiență de neuitat. Dacă ai trecut această destinație pe lista ta de dorințe, atunci ești la un click distanță de o vacanță la Nijnevartovsk. Intră pe voiaj.md și caută printre variantele de zboruri, cel care ți se potrivește cel mai bine, apoi cumpără bilete online și poți pregăti bagajul de călătorie.
Temperaturile în Nijnevartovsk sunt scăzute, iar pentru o vacanță aici ar fi de preferat să eviți perioadele din an cu temperaturi extreme, în special în timpul iernii, mai ales dacă nu îți place frigul.

Ce să vizitezi la Nijnevartovsk
Nijnevartovsk este un oraș care a cunoscut o dezvoltare uluitoare, fiind astăzi atât un important centru industrial, dar și cultural și de afaceri. Lucrurile sunt într-o dinamică continuă în acest orășel, care deși este destul de tânăr, oferă toate condițiile pentru un trai confortabil. De la educație de calitate, la oportunități de afaceri sau variante de relaxare și distracție, Nijnevartovsk ține pasul cu tot ce este nou și modern.
  • Biserica Nașterii: turiștii care sunt interesanți să viziteze lăcașe religioase cu puternică însemnătate, nu trebuie să rateze o vizită la Biserica Nașterii. Această a fost construită în 1998, iar cupola și altarul bisericii sunt îmbrăcate în foiță de aur.
  • Placa și locomotive cu abur: acest monument a fost înființat pentru a marca 30 de ani de la sosirea primului tren la Nijnevartovsk. Acesta a fost unul dintre momentele care au marcat definitiv istoria orașului și întreg cursul vieții locuitorilor de aici. Fără dezvoltarea acestui tip de transport, cel feroviar, regiunea nu ar fi cunoscut dezvoltarea rapidă, atât de necesară la acel moment.
  • Memorialul de la stadionul Central: unul dintre obiectivele turistice de care localnicii sunt foarte mândri este memorialul de la stadionul Central. Acesta are forma unei sfere uriașe, pe care sunt inscripționate numele sportivilor care, de-a lungul timpului, au adus medalii pentru Rusia, de la cele mai importante competiții din lume.
  • Centrul orașului este un alt loc în care trebuie să te oprești pentru a vedea și a simți din plin spiritul localnicilor, specificul zonei și alte detalii care țin de cultura locală. Aici vei găsi multe opțiuni de distracție și poți lua masa la unele dintre cele mai bune restaurante din oraș.

Cât costă o vacanță la Nijnevartovsk
Vacanța la Nijnevartovsk trebuie atent planificată, dacă nu vrei să ratezi nimic din ce are de oferit cel mai bogat oraș la Rusiei. Prețul unui bilet de avion pe ruta Chișinău- Nijnevartovsk începe de la 400 de euro și poate ajunge până la 700-800 de euro. Intră pe voiaj.md și studiază ofertele disponibile, apoi achiziționează biletul de avion pentru această destinație. Poți obține un preț bun la achiziționarea biletelor de avion, dacă le cumperi din timp, chiar și cu câteva luni înainte de data la care îți programezi vacanța.

Cazare în Nijnevartovsk ajunge în medie la 300 de euro/camera dublă pentru un sejur de 7 zile. Prețurile în Nijnevartovsk nu sunt foarte ridicate, fie că vorbim de mâncare, distracție sau intrarea la obiectivele turistice de aici, unele dintre ele oferind chiar și intrare gratuită.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda