RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Nisa
Prețuri de la 38 €

Bilete de avion din/spre Nisa

Prețuri de la 38 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Nisa la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Nisa în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Nisa?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Nisa costă 28 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Nisa?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Nisa sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 50 minute. Din Chișinău poți zbura la Nisa în aeroportul NCE (Aeroportul Nice Côte d'Azur).
Compania aeriană Wizz Air și Air Moldova operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Nisa - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320 și Airbus A319.
Despre Nisa
Pe malul Golfului Îngerilor (La Baie des Anges) se întinde cea mai renumită stațiune de litoral din lume. Eleganta și frumoasa Nisa, este o perlă a Rivierei Franceze. Plaje minunate de pietriș, mare azurie, vreme blândă și panorame fermecătoare – sunt elementele principale care atrag anual mii de turiști din întreaga lume. Din secolul 19, Nisa este un loc de vacanță preferat de familiile nobile europene.
După numărul de muzee și galerii, Nisa ocupă locul 2 în Europa, de aceea orașul este interesant nu numai pentru vacanțele pe litoral. La dispoziția oaspeților sunt promenade încântătoare, numeroase parcuri, palate și vile uimitoare.
Orașul este format din 8 districte a câte 41 de cartiere, iar cele mai populare zone sunt:
 • Coeur de ville – considerată „inima" orașului, unde își are începutul Promenade des Anglais.
 • Carré d'Or – aici găsiți buticuri, restaurante și baruri luxoase. Este situată lângă mare și se consideră cea mai somptuoasă zonă din oraș.
 • Fabron – datorită amplasării sale, și anume pe un deal, această zonă are o panoramă magnifică la mare.
 • Est Littoral – cea mai iubită zonă printre vizitatori, în care se află cartierul Orașul Vechi. Străzile pietonale înguste sunt întotdeauna aglomerate de turiști.
 • Mont Baron – zonă confortabilă și verde, unde iubesc să se cazeze oamenii celebri. Aici se află un parc forestier, loc perfect pentru odihnă.
Nu vor fi suficiente nici măcar câteva săptămâni pentru a vizita toate locurile minunate din oraș.
Când să zbori în Nisa?
Verile în Nisa sunt calde și însorite, iar tempartaura medie este de +20 - +25 ºC. Iernile, datorită climei mediteraniene, sunt blânde, iar temperatura medie este de +9 - +11ºC. Puteți zbura spre Nisa în orice perioadă a anului, dar să țineți minte că în primele luni de primăvară vremea este umedă. În a doua jumătate a lunii februarie, la Nisa este organizat unul din cele mai faimoase și vechi carnavaluri - Mardi Gras. Vara, aici sunt organizate numeroase festivaluri și sărbători.
Ce să faci în Nisa?
 • Mergeți de-a lungul celei mai renumite promenade din Franța – Promenade des Anglais. Numele său provine de la vremurile când aristocații englezi cumpărau imobil și construiau vile în Nisa. Ca urmare drumul din această zonă treptat a devenit loc de plimbări pentru clasa nobilă. Frumusețea naturii împreună cu arhitectura istorică oferă oaspeților priveliști de neuitat.
 • Petreceți o zi în Orașul Vechi – „inima" orașului Nisa. Rătăciți pe străzile înguste și admirați amestecul de stiluri din secole diferite. Savurați o ceașcă de cafea într-o cafenea mică și vizitați un magazin de antichități și alegeși un suvenir original.
 • Vizitați Catedrala Sainte Reparate și cunoașteți frumoasa legendă despre numele lăcașului.
 • Vizitați câteva muzee, de exemplu Muzeul de Arheologie situat lângă ruinile băilor și arenei romane. Sau Muzeul de Arte Frumoase (Musée des Beaux-Arts de Nice), care se află într-un conac din secolul XVII. În el veți putea găsi lucrări de Picasso, Monet, Hubert, Boudin și alți maeștri francezi.
 • Relaxați-vă pe frumoasele plaje ale Nisei.
 • Obligatoriu trebuie să gustați bucătăria locală, și anume supa Bouillabaisse, salata Nicoise și caneloni cu sos din picioare de broască. La desert, puteți comanda înghetața cu aromă de flori sau fructe – Fenocchio.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda