RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Oslo
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Oslo la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Oslo în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Oslo, capitala Norvegiei, este una dintre destinațiile ideale pentru un city break. Oslo nu este un loc ieftin, însă o escapadă în cosmopolitul oraș scandinav merită din plin orice efort. Simplitatea și naturalețea specifică nordicilor se îmbină perfect la Oslo cu ceea ce înseamnă aerul cosmopolit și modernismul până în cele mai subtile detalii. Capitala Norvegiei are un șarm aparte și cu greu te vei mai putea desparți de atmosfera pe care o vei descoperi aici.
Din punct de vedere a drumului, Oslo este o destinație accesibilă, în sensul că este simplu să găsești un zbor bun spre capitala Norvegiei. Intra pe voiaj.md și compară cele mai bune oferte, cu siguranță vei găsi varianta ideală pentru tine.

Ce să vizitezi la Oslo
Situat între marea înghețată și munți, Oslo este o capitala în care vei respira cultură, artă și istorie la fiecare pas. Galeriile de arta și muzeele sunt aproape peste tot în acest oraș scandinav care îmbină atât de armonios istoria cu modernitatea. Este un oraș spectaculos și o destinație la care visează mulți dintre cei care iubesc atât stilul de viață scandinav și cultura specifică acestei regiuni din Europa. Printre obiectivele turistice care nu trebuie ratate într-o vacanța sau un city-break la Oslo se numără:
  • Muzeul Corăbiilor Vikinge: este unul dintre cele mai căutate obiective turistice de către turiștii care vin la Oslo și sunt curioși să descopere istoria acestui loc. Printre numeroasele exponate de aici, poate fi admirata și una dintre cele mai bine conservate corăbii vikinge.
  • Palatul Regal: o altă atracție turistică importantă din Oslo este Palatul Regal, simbol al independenței Norvegiei declarată în anul 1814. Nu doar arhitectura neoclasică cu elemente stucco ale construcției te va fascina, ci și împrejurimile, palatul fiind înconjurat de vegetație și lacuri.
  • Centrul Premiului Nobel Pentru Pace: Oslo este orașul European care se mândrește cu faptul că aici, în fiecare an, se decernează Premiul Nobel Pentru Pace. Clădirea datează din 1872 și este un alt obiectiv important din capitala Norvegiei la care poți ajunge.
  • Muzeul de istorie: la acest muzeu din Oslo se află o colecție impresionantă de obiecte care datează din Evul Mediu și au fost descoperite în Norvegia. Expoziția este cu adevărat impresionantă pentru oricine este fascinat de această perioadă istorică.
  • Cartierul Aker Brygge: aceasta este unul dintre cele mai căutate locuri din Oslo de către cei care își doresc să îmbine vizitele la muzee și galerii de arta, cu relaxarea și shoppingul. Zona este împânzită cu magazine, restaurante, locuri pentru evenimente sau cluburi. Este considerata kilometrul 0 al distracției în Oslo și trebuie neapărat să faci o oprire aici. Din zona pietonală de aici poți admira o priveliște impresionantă asupra fiordului Oslo.
  • Castelul Akershus: este un loc de o însemnătate aparte pentru localnici și unul dintre cele mai importante monumente din Norvegia. Construcția datează din secolul 14 și nu de puține ori a fost afectată în timpul unor asedii.

Cât costă o vacanță la Oslo
Oslo concurează de departe la titlul de cel mai scump oraș din lume. Prețul unui bilet de avion pentru destinația Chișinău-Oslo pornește din jurul sumei de 200 de euro/ dus-întors. Cât privește prețurile la cazare, în Oslo, acestea pot începe de la 100 de euro/noapte într-un hotel de 3 stele, clasificarea însemnând condiții excelente și facilități ultramoderne. Prețurile la restaurante sunt ridicate, însă o opțiune pentru un turist care nu are un buget extrem de generos rămâne street-food, cu opțiuni diverse și pentru toate preferințele. Obiectivele turistice se pot vizita pe bază de Oslo Pass, care pentru 3 zile costa 50 de euro.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda