RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Paris
Prețuri de la 35 €

Bilete de avion din/spre Paris

Prețuri de la 35 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Paris la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Paris în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Paris?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Paris costă 25 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Paris?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Paris sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 3 ore și 10 minute. Din Chișinău poți zbura la Paris în 2 aeroporturi: BVA (Aeroportul Paris-Beauvais) și CDG (Aeroportul Internațional Charles de Gaulle).
Companiile aeriene AirMoldova, FlyOne, HiSky și WizzAir, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Paris - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320 și Airbus A319.
Despre Paris
Parisul este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul din cele mai romantice, mai frumoase și mai interesante orașe ale lumii. Numit și Orașul Viselor, Parisul din cele mai vechi timpuri adună în sine atât artiștii și scriitorii în devenire, cât și gânditorii și aventurierii.
Ca și orice capitală europeană, orașul Paris are o istorie bogată, iar mărturiile trecutului său le poți observa pe străzile din centrul orașului. Tot aici, sunt amplasate unele dintre cele mai importante muzee din lume și cele mai frumoase clădiri ale Franței.
Pe lângă istoria sa, Parisul este cunoscut ca centrul economic și cultural al Franței. Milioane de turiști zboară la Paris pentru a vedea contrastul dintre comorile trecutului și arta modernă. Astăzi, capitala Franței, oferă nenumărate opțiuni de agrement, precum: teatre, muzee, expoziții, cluburi de noapte, ș.a.
Când să vizitezi Parisul?
Fiind unul din cele mai vizitate orașe din lume, Parisul nu va dezamăgi niciodată. Lunile de vară sunt principalul sezon turistic și este timpul perfect pentru relaxarea în parcuri și pe plaje. Primăvara și toamna sunt ideale pentru a călători la Paris, deoarece nu vor fi mulțimi de oameni și vremea va fi frumoasă. În lunile aprilie – mai, copacii înfloresc și creează o atmosferă romantică, excelentă pentru picnicuri în parcuri. Iar în lunile septembrie – octombrie vremea blândă va oferi momentul ideal pentru plimbări pe jos.
Lunile noiembrie – februarie sunt bune pentru turiștii cu bugete reduse. Iar în decembrie, orașul se va lumina cu pomi de Crăciun și vitrine frumos decorate.
Ce să faci în vacanța la Paris?
1. Croazieră pe Sena
Plimbările cu vaporul de-a lungul Senei se întind de la Turnul Eiffel și Ile St-Louis, pe langă Grand Palais, Luvru, Musee d'Orsay, Notre-Dame și alte repere legendare. Majoritatea plimbărilor durează aproximativ o oră.
2. Urcați pe Turnul Eiffel
Tour Eiffel este cel mai durabil simbol al Parisului. Are o înălțime de 319 m și găzduiește 3 platforme (1 – 57 metri, 2 – 115 m, 3 – 276 metri) care oferă perspective unice ale orașului. Pentru a evita cozile la casele de bilete, puteți face o rezervare din timp.
3. Vizitați Arcul de Triumf
Unele dintre cele mai magnifice vederi ale Turnului Eiffel - și ale orașului - radiază de pe platforma de vizionare de pe acoperișul Arcului de Triumf. Sub Arcul de Triumf se află flacăra eternă care păzește Mormântul Soldatului Necunoscut.
4. Explorați muzeele și galeriile
Zeci de muzee și galerii sunt împrăștiate în tot orașul, dar 3 din ele sunt cele mai vizitate. În primul rând este Muzeul Luvru, se află într-o fortăreață medievală, care mai apoi a devenit palat regal. Astăzi conține peste 35000 de exponate uimitoare de la antichitate până la mijlocul secolului al XIX-lea.
Muzeul d'Orsay păstrează o colecție splendidă de lucrări din perioada 1848-1914 și este situat într-o fostă gară construită în 1900.
Lucrările moderne și contemporane, din 1905 până în prezent, sunt prezentate la Muzeul Național de Artă Modernă.
5. Gustați din cele mai bune mâncăruri
Parisul este venerat pentru gastronomie, datorită brânzeturilor și panificației. Din numeroasele locuri unde puteți savura masa, numaidecât, trebuie să încercați sorbete și înghțate rafinate de la Berthillon; produsele patiseriei Stohrer înființată în 1730; bucate franceze la un bistro tradițional precum Chez Dumonet; porții mici la un bar de vinuri cum ar fi Frenchie Bar a Vins; și nu în ultimul rând să gustați din bucătăria înaltă la o icoană culinară precum Restaurantul Guy Savoy.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda