RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Parma
Prețuri de la 64 €

Bilete de avion din/spre Parma

Prețuri de la 64 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Parma la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Parma în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Parma?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Parma costă 54 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Parma?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Parma sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 20 minute. Din Chișinău poți zbura la Parma în aeroportul PMF (Aeroportul Parma Giuseppe Verdi).
Compania aeriană Fly One operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Parma - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A320.
Ramai la curent cu cele mai bune oferte de calatorie!
Poti achizitiona bilete de avion la cele mai bune preturi fie pentru a calatori in scop turistic, fie pentru a participa la o intalnire de afaceri importanta in Parma.
Daca nu ai o data fixa la care trebuie sa te imbarci spre Parma, urmareste ofertele actualizate zilnic de catre Voiaj International si vei avea posibilitatea de a beneficia de cel mai bun pret si de cele mai avantajoase oferte de calatorie.
Urmareste zilnic site-ul agentiei si opreste-te doar in momentul in care gasesti destinatia preferata, data sau ora preferata de calatorie, la pretul pe care esti dispus sa il platesti.
Zboruri placute cu companii de linie sau low cost
Pentru orice buget si pentru orice nevoi, ofertele din portofoliul agentiei noastre sunt de nerefuzat. Poti gasi cu usurinta zborul potrivit in functie de preferintele tale, pentru orice buget si pentru orice preferinte, deoarece colaboram cu numeroase companii aeriene low cost sau de linie.
Pentru a gasi zborul perfect pentru tine, selecteaza perioada care te intereseaza, iar in functie de bugetul disponibil si de flexibilitatea de care dispui, cumpara online bilete de avion Chisinau - Parma si retur.
Promotii avantajoase in orice moment
Poti prinde chiar si promotii avantajoase pe ultima suta de metri, insa ideala este rezervarea din timp a biletelor sau, cel putin, urmarirea site-ului pentru obtinerea celor mai avantajoase si competitive preturi.
Ai ocazia de a gasi bilete de avion ieftine in orice perioada din an – cumpara-le in orice moment si fa-ti bagajele: calatoria perfecta te asteapta! Cu Voiaj.md esti la un pas de calatoria visată!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda