RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Praga
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Praga la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Praga în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Praga este una dintre cele mai accesibile capitale europene și o destinație ideala pentru un city break. "Orașul de Aur" așa cum este supranumită capitala Cehiei atrage anual milioane de turiști veniți din toate colțurile lumii, pentru a se bucura de câteva zile pline, vizitând atracțiile turistice din superbul oraș, descoperind istoria cu ajutorul unor obiective importante și admirând până în cele mai mici detalii arhitectura impresionantă a capitalei ceheze.
Pentru a ajunge la Praga nu ai nevoie de pregătiri speciale. Un zbor până în capitala Cehiei este oricând ușor de găsit. Intra pe voiaj.md și vezi care sunt ofertele disponibile. Trebuie doar să te pregătești că odată ce ajungi la Praga iți vă fi greu să te desparți de acest loc încărcat de istorie și cultură.

Ce să vizitezi la Praga
Înainte de a ajunge la Praga, fă-ți un plan pentru a putea vizita cel puțin cele mai importante atracții turistice de aici. Orașul este împânzit de obiective și monumente importante, însă dacă ai doar câteva zile la dispoziție, vei putea ajunge la cât mai mult, doar daca pui la punct un plan.
  • Castelul Praga: este una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Praga. Construit inițial că o fortăreață, Castelul Praga este astăzi reședința oficiala a președintelui Republicii Cehe. Aici se pot vizita totodată și unele dintre cele mai importante obiective turistice din oraș, cum sunt Golden Lane, Catedrala Sf. Vitus, Turnul pulberilor, Vechiul Palat Regal, Bazilica Sf. Gheorghe.
  • Podul Carol: podul are o lungime de 520 de metri și este un obiectiv turistic pe care nu îl ratează niciun turist care ajunge la Praga. Podul peste râul Valtava arata spectaculos și este renumit pentru statuile vechi care se află aici, iar priveliștea este spectaculoasă.
  • Orașul Vechi: centrul istoric al orașului Praga este locul în care se află Piața Orașului Vechi și locul ideal din care poți începe să descoperi superba capitala a Cehiei. Primăria veche, numeroase biserici și bazilici, cartierul evreiesc Josefov sunt câteva dintre obiectivele pe care le poți admira în turul pietonal din partea veche a orașului.
  • Catedrala Sf. Vitus: este cea mai mare biserica creștină din Cehia și totodată o construcție simbol a orașului. Aceasta este construită într-un amestec de stiluri gotice, moderne și neogotice, iar pentru o priveliște superbă asupra orașului Praga poți urca până în turnul principal al catedralei, aflat la 97 de metri înălțime.
  • Turnul Petrin: un obiectiv turistic pe care mulți îl compara cu Turnul Eiffel din Paris este Turnul Petrin. Acesta are o înălțime de 63 de metri și poate fi vizitat. Pentru a ajunge în vârf, se poate folosi liftul, dar este accesibil și pe jos, pentru cei mai temerari dintre vizitatori. De sus, priveliștea asupra orașului este spectaculoasă.
  • Casa Dansatoare: aceasta construcție este una emblematică pentru capitala Cehiei. Construită recent, mai exact în anii '90, Casa Dansatoare iți da impresia că privești doi dansatori. Arhitectura este cu totul deosebita, atipică pentru un oraș precum Praga, însă atractivă pentru orice turist care ajunge aici.

Cât costă o vacanță la Praga

De cate ori simți nevoia să evadezi pentru câteva zile din cotidian, alege să vizitezi Praga. Un zbor până în capitala Cehiei este destul de accesibil încât să te convingă că n-ai de ce să mai stai pe gânduri. Intră pe voiaj.md și rezerva un bilet de avion. Prețurile încep de la 150 de euro, pentru un bilet dus-întors pe ruta Chișinău Praga. Prețurile la cazare variază în funcție de confort și facilitați, în medie acestea se înscriu intre 40-50 de euro pe noapte, la hotelurile de 3 stele din centrul orașului.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda