RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Riga
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Riga la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Riga în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Riga este noua bijuterie a regiunii baltice, o destinație turistică tot mai căutată datorită atmosferei și atracțiilor turistice de aici și un oraș cu un farmec apare. Riga are de toate pentru a face ca vacanța ta în capitala Letoniei să fie una memorabilă. Catedrale somptuoase cu arhitectură spectaculoasă, experiențe culinare nemaiîntâlnite și obiective turistice unice în lume, fac din Riga unul dintre orașele în care trebuie neapărat să ajungi.
Un zbor până la Riga durează doar câteva ore și poți cumpără rapid un bilet de avion pentru această destinație. Pe voiaj.md găsești multe oferte de călătorie către acest oraș, zborurile sunt dese și te vei putea organiza suficient de ușor încât să te poți bucura din plin de o evadare binemeritată, în unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Ce să vizitezi la Riga
Riga nu este neapărat un pol al distracției și relaxării, însă este un oraș care te vă cuceri cu arhitectură, construcțiile vechi și gastronomia locală. Pentru a vizita cele mai importante obiective turistice din Riga îți va fi suficient un city break de câteva zile, dar la finalul excursiei aici cu siguranță îți vei dori să revii.
Vara și începutul de toamnă sunt cele mai bune perioade din an în care poți vizita Riga. Primăvara vremea este destul de capricioasă, plouă mult și temperaturile sunt scăzute și nici iarna nu arată tocmai spectaculos în capitala Letoniei.
Riga este acel tip de loc menit să te încarce cu energie pozitivă și o stare de liniște interioară.
  • Marea Sinagoga: este o constructive care impresionează prin arhitectura sa și una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Riga. Pe vremuri, locul era locuit de o comunitate de evrei, iar în anul 1903 a fost ridicată Sinagoga care poate fi vizitata astăzi.
  • Casa Capetelor Negre: este o clădire veche care datează din secolul XIV și este considerată un simbol al capitalei Letoniei. Casa Capetelor Negre se află în centrul vechi al orașului și nu ai cum să o ratezi, atunci când ajungi acolo.
  • Piața Centrală din Riga: este cea mai mare piață publică din Europa și locul în care ajung în fiecare an milioane de turiști din toate colțurile lumii. Piața a fost construită în 8 ani, iar astăzi de aici se pot cumpără produse autohtone produse de localnici.
  • Catedrala din Riga: un tur prin capitala Letoniei va avea puternice accente culturale și spirituale. Catedrala din Riga este un lăcaș de religios luteran, care datează din anul 1211. Catedrala arată spectaculos și te va impresiona cu siguranță, dacă ajungi aici.
  • Piață Primăriei: localnicii o numesc Piața Sfatului și este un loc în care nu ai cum să nu ajungi. În piața centrala, care are forma unui pătrat, se afla Primăria Orașului Riga cu ceasul din turn, o atracție ce datează din anul 1334.

Cât costă o vacanță la Riga
O vacanță de câteva zile la Riga presupune un buget mediu. Prețul pentru un bilet de avion dus-întors, către aceasta destinație pornește de la 195 de euro. Intră pe voiaj.md și alege o ofertă care ți se potrivește. Dacă te decizi din timp pentru un city break în acest oraș, vei plăti chiar și mai puțin. Prețurile la cazare variază în funcție de facilități, confort și sezonul în care alegi să vizitezi capitala Letoniei. De regulă la un hotel de 3 stele, prețul pentru o cameră dublă începe de la 35-40 de euro.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda