RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre San Francisco
✈ Alege compania aeriană și zboară spre San Francisco la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre San Francisco în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
San Francisco este unul dintre cele mai frumoase orașe din Statele Unite. Situată pe Coasta de Vest, metropola se află pe vârful peninsulei și este delimitată de Golful San Francisco și coasta Pacificului.
San Francisco este un oraș care te invita să îl descoperi, având numeroase atracții turistice, peisaje și parcuri naturale splendide și multe alte lucruri inedite pe care merita să le vezi. Atunci când iți dorești o vacanță care să iți ofere o experiență inedită. care să se transforme într-o amintire pe viață, alege să vizitezi San Francisco. Ești la un click distanță de călătoria mult visată, intră pe voiaj.md și rezerva un bilet de avion către aceasta destinație din Statele Unite ale Americii.

Ce să vizitezi la San Francisco
San Francisco este un oraș ofertant, care te va impresiona prin arhitectura victoriana a caselor, dar și prin numeroase alte atracții turistice. Nu trebuie să pleci din San Francisco fără să vezi cele mai importante simboluri ale orașului și fără să te lași cucerit de farmecul metropolei americane:
  • Podul Golden Gate: este probabil cel mai cunoscut pod din lume și un obiectiv turistic emblematic pentru San Francisco. Podul a fost construit în 4 ani și a fost inaugurat pe 28 mai 1937.
  • Insula Alcatraz: cunoscuta închisoare Alcatraz se află pe Insula Alcatraz din San Francisco, unde a funcționat timp de 30 de ani. Din 1937 a devenit obiectiv turistic. Pe insulă se poate ajunge cu un feribot și locația poate fi vizitată.
  • Piramida Transamerica: este unul dintre cei mai cunoscuți zgârie-nori din San Francisco, având o înălțime de 260 de metri. Clădirea poate fi văzută din toate colturile orașului și este un simbol emblematic pentru acest oraș american, pe care cu siguranță ai văzut-o în multe producții cinematografice.
  • Tramvaiele Cable Cars: tramvaiele care circulă pe trei șine în loc de două sunt un alt simbol al orașului San Francisco. O plimbare cu acest mijloc de transport nu trebuie să lipsească nici din vacanța ta în acest superb oraș.
  • Lombard Street: este o altă atracție turistica din oraș pe care caută să o vadă toți cei care ajung aici, în vacanță. Lombard Street este considerata cea mai strâmbă strada din oraș. Viteza mașinilor pe această stradă este limitată la 5 km/ oră tocmai din cauza diferenței de nivel dintre cele două străzi principale aflate la un capăt și la celălalt al cartierului Lombard.
  • Chinatown: cartierul chinezesc nu este ceva inedit, acesta existând în multe alte locuri din lume, inclusiv în Europa. Merită să îl vizitezi și pe cel din San Francisco, pentru o atmosfera interesantă. Locul este animat, foarte aglomerat, este multa gălăgie, dar plimbarea aici îți va plăcea.
  • Primăria Orașului San Francisco: clădirea ocupa locul 5 în topul celor mai mari clădiri din lume și este un monument în toată regula pe care nu trebuie să îl ratezi. Construit în stil Beaux-Art, clădirea primăriei din oraș te va impresiona.

Cât costa o vacanță la San Francisco
Pentru o vacanță la San Francisco ar trebui să iți rezervi cel puțin o săptămână. Sunt multe lucruri de văzut, iar orașul este mare și aglomerat. Cumpără online bilete de avion de pe voiaj.md, prețurile încep de la 800 de euro, în funcție de perioadă. Cazarea în San Francisco poate ajunge și la 150 de dolari pe noapte, iar prețurile pentru transport în oraș, mâncare și intrarea la obiectivele turistice sunt mai ridicate decât media în Europa, așadar va trebui să iți organizezi bine bugetul, înainte și după ce faci toate rezervările pentru aceasta destinație de vis din America.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda