RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Tbilisi
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Tbilisi la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Tbilisi în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Tbilisi este un oraș vechi, dar extrem de frumos, cu aer boem, un loc potrivit pentru o evadare de câteva zile din contidian. Capitala Goergiei păstrează mult din trecutul său, dar în același timp este un oraș cu energie bună și farmecul oricărui oraș din Europa.
Ce surprinde încă de la început este amestecul de influențe persane, otomane, bizantine, sovietice și italiene, dar și aerul modern care atrage vizitatorii.
Poți străbate la pas străduțele înguste din Tbilisi și descoperi povești senzaționale despre trecutul acestor locuri. Bogat în obiective turistice, Tbilisi este destinația perfectă pentru un city-break. Pe voiaj.md găsești oferte pentru biletele de avion la prețuri foarte bune, mai ales dacă rezervi din timp.

Ce să vizitezi la Tbilisi
În Tbilisi sunt multe atracții turistice, indiferent de pasiunile pe care le ai și lucrurile care te interesează în mod deosebit. De la centre culturale, la muzee, biserici și fortărețe, capitala Georgiei are ceva de oferit fiecărui turist, astfel încât să-l cucerească iremediabil. Dacă ajungi în Georgia fă o oprire la unele dintre cele mai importante obiective de aici, printre care se numără:
  • Fortăreața Narikala: este una dintre cele mai importante atracții turistice din Tbilsi și un loc care te va impresiona cu siguranță. Dacă urci până sus, unde se află fortăreața, poți admira orașul de la înălțime. Fortăreața datează din secolul 4 și este unul dintre simbolurile orașului.
  • Biserica Sf. Nicolae: este un alt obiectiv emblematic pentru Tbilisi. Aici se află o imensă statuie, considerară protectoarea orașului și a locuitorilor săi.
  • Bulervardul Roustaveli: are o lungime de 1.5 kilometri și este plin de multe dintre cele mai importante puncte de interes din Tbilisi. Pe faimosul bulevard poți petrece câteva ore bune din programul tău, trecând pe lângă muzeul național, opera, teatrul național Roustaveli, vechiul parlament al Georgiei și alte clădiri importante.
  • Lacul Țestoasei: este o rezervație naturală de apă în care, pe vremuri, trăiau broaște țestoase. Astăzi, a rămas o atracție pentru turiștii care vin aici să se bucure de culoarea transparentă a apei, care se acumulează din pâraiele ce coboară din munte.
  • Catedrala Sioni: este un loc cu o puternică încărcătură spirituală pentru georgieni și un lăcaș de cult pe care merită să îl vizitezi. Este una dintre cele mai importante catedrale din Georgia, aici aflându-se Crucea Sfintei Nino – tânăra care a convertit Georgia la creștinism, în secolul IV.
  • Grădina Botanică: este un alt loc din Tbilisi pe care nu ar trebui să îl ratezi, pentru a te bucura câteva ore de natură, aer curat și o priveliște superbă. Grădina este un loc de o frumusețe aparte, unde vei găsi arbori seculari și specii de plante rare.
Și nu putem încheia lista atracțiilor turistice din Tbilisi, fără să menționăm gastronomia locală. Oferă-ți clipe binemeritate de răsfăț în vacanța ta aici, încercând unele dintre cele mai apreciate preparare tradiționale din Georgia. Printre felurile tradiționale de care georgienii sunt foarte mândri se numără faimosul preparat cu vinete kakliani badrijani pe care va trebui neapărat să îl încerci.

Cât costă o vacanță în Tbilisi
O vacanță în Tbilisi este accesibilă chiar și celor care nu au un buget extrem de generos. Prețul unui bilet de avion pornește de la 300 de euro. Intră pe voiaj.md și cumpără bilete online pentru următoarea ta vacanță. Ține cont că dacă rezervi din timp, poți obține un preț mai bun. Prețurile la cazare nu sunt foarte ridicate, diferă în funcție de confort și facilități, și încep de la 40 de euro, pentru o cameră dublă la un hotel de 3 stele, din centrul orașului.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda