RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Tel Aviv
Prețuri de la 113 €

Bilete de avion din/spre Tel Aviv

Prețuri de la 113 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Tel Aviv la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Tel Aviv în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Tel Aviv?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Tel Aviv costă 59 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Tel Aviv?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Tel Aviv sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 30 minute. Din Chișinău puteți zbura spre Tel Aviv în aeroportul TLV (Aeroportul Internațional Ben Gurion).
Companiile aeriene AirMoldova și FlyOne operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Tel Aviv - Chișinău, conform orarului de mai sus. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320 și Airbus A319.
Despre orașul Tel Aviv
Tel Aviv este orașul care a reușit să unească armonios marea, soarele, plajele grozave, cluburile de noapte și hotelurile de lux cu monumentele antice și străzile înguste ce păstrează istoria orașului.
Inițial Tel Aviv era un cartier al orașului Jaffa, fondat în 1909, în care s-au stabilit evreii. În doar câțiva ani, Tel Aviv s-a extins și a devenit oraș, iar Jaffa – cartier al acestui oraș.
Când să vizitezi orașul Tel Aviv?
Poți călători la Tel Aviv în orice perioadă a anului. Din mai până în septembrie este sezonul de plajă, iar în celelalte luni puteți profita de excursii, tratamente SPA, cure balneare și pelerinaje. Dacă planificați vacanța în perioada 18 septembrie – 27 octombrie, atunci rezervați totul din timp, deoarece în această perioadă sunt principalele sărbători evreiești.
Ce să faci în Tel Aviv?
  • Organizați o plimbare în cartierul Jaffa, rătăciți pe străzile înguste și admirați casele vechi. Vedeți Turnul cu Ceas, mergeți la Muzeul de Istorie Jaffa și vizitați Piața Kdumim.
  • Descoperiți comori la piața de vechituri Jaffa Flea Market.
  • Treceți printr-un club de noapte. Viața de noapte în oraș e mult mai activă decât cea de zi.
  • Vizitați cele 12 plaje din Tel Aviv și alegeți-o pe cea mai bună.
  • Vizitați Muzeul de Artă din Tel Aviv, unde sunt prezentate creațiile marilor pictori Claude Monet, Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, ș.a.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda