RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Tiumen
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Tiumen la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Tiumen în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Tiumen este un oraș care are de oferit ceva fiecărui vizitator. Pe lângă peisaje frumoase și multe obiective turistice de vizitat acest orășel rusesc, nu atât de popular precum altele din această țară, te va surprinde.
În Tiumen vei găsi numeroase lucruri unice în lume și vei putea explora chiar și cele mai ascunse comori ale acestei destinații de vacanță, ce începe să devină tot mai populare în rândul celor care își doresc ceva diferit.
O vacanță la Tiumen are și avantajul că nu va costa foarte mult. Caută printre zborurile disponibile și alege cea mai bună variantă. Pe voiaj.md vei găsi oferte bune, iar dacă cumperi biletul online din timp, ai șansa să dai mai puțini bani pe el.

Când să vizitezi Tiumen
Fiecare anotimp este special la Tiumen. Cu toate acestea este recomandat să eviți perioadele din an cu temperaturi extreme, respective miezul verii și iarna.

Ce să vizitezi la Tiumen
Tiumen te va surprinde într-un mod plăcut. Cu toate că nu este un oraș foarte mare, Tiumen este bogat în locuri și atracții turistice cu adevărat spectaculoase. Iată care sunt câteva dintre obiectivele și atracțiile turistice pe care nu trebuie să le ratezi în vacanța ta la Tiumen:
  • Parcul subacvatic LetoLeto: deschiderea parcului subacvatic odată cu începerea sezonului estival este unul dintre cele mai așteptate momente pentru locuitorii din Tiumen. Parcul are 50.000 de metri pătrați și este mai mult decât un loc de distracție. LetoLeto adăpostește un hotel, mai multe restaurante, locuri de relaxare și o piscină cu apa termala.
  • Muzeul Kolokolnikovs' Estate: este unul dintre cele mai interesante monumente istorice din oraș. Construcția a fost ridicată în secolul 19 și a devenit faimoasă datorită faptului că Împăratul Alexander ÎI obișnuia să stea de fiecare dată aici când venea în vizita la Tiumen. Astăzi, aici se găsește o colecție impresionantă de piese de mobilier, artă și obiecte personale care au aparținut foștilor proprietari.
  • Biserica lui Saviour: aceasta este cel mai important lăcaș de cult din Tiumen. După ce a fost demolata, apoi reconstruită din temelii, edificiul este astăzi o frumoasă opera de artă în stil baroc.
  • Parcurile și grădinile din Tiumen: oazele de liniște și verdeață din interiorul orașului și adevărate atracții turistice pentru vizitatorii care ajung în aceasta destinație. Cel mai frumos parc este de departe Gradina Alexander, care a fost fondata în 1851.
  • Izvoarele termale: nu foarte multă lume știe că există câteva izvoare termale unice în lume, în imediata apropiere a orașului Tiumen. Pe lângă aceste izvoare au fost deschise și centre de primire pentru turiști unde aceștia se pot relaxa, care sunt deschise tot timpul anului, datorită acestor izvoare cu apă caldă.
  • Strada Republicii: o plimbare pe unul dintre cele mai importante bulevarde din oraș este o adevărată incursiune în istorie. Aici se afla multe clădiri datând din secolul 19, muzeele importante din oraș, dar și locuri de luat masa, la unele dintre cele mai bune restaurante dn Tiumen.

Cât costă o vacanță la Tiumen
Pregătește-ți bagajul, nu uita să pui cât mai multe haine groase, și fii gata pentru o experiență senzațională la Tiumen, aceasta perlă a Siberiei de Vest. Intră pe voiaj.md și caută un zbor către aceasta destinație, vei găsi multe oferte dintre care poți alege. Prețul unui bilet de avion pe ruta Chișinău Tiumen și retur pornește de la 400 de euro. Orașul în sine nu este o destinație turistică costisitoare, așadar vei putea găsi cazare ușor, la preturi accesibile. La hotelurile de 4 stele din Tiumen, prețul unei camere duble, pentru 7 zile, începe de la 300 de euro.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda