RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Torino
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Torino la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Torino în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Vizitează Torino, capitala Piemontului, un oraș rafinat, elegant și cu o mare încărcătură istorică! Rezervă online un zbor, chiar acum către unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia și beneficiază de cele mai bune oferte la bilete de avion prin Voiaj Internațional!
În Torino poți admira arhitectura barocă sau contempla arta experimentală și savura cea mai fină ciocolată italienească la o cafenea cu iz istoric. În ciuda trecutului său de centru industrial al Italiei în secolul XX, Torino este un oraș elegant și grațios, cu străzi largi și piețe mărginite de uimitoare clădiri cu arcade. Palatele dinastiei Savoia sunt piesa centrală a orașului, iar peisajul stradal este lăsat moștenire de arhitecții stilului baroc din secolul XVII, Guarino Guarini și Filippo Juvarra.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Torino
Un city break la Torino este oricând binevenit, indiferent de perioada din an în care alegi să-l faci. Verile aici sunt minunate, cu temperaturi ce ating maxime de 27 grade Celsius. Cel mai plăcut este să vizitezi acest oraș primăvara sau la începutul verii, dar reține că luna mai este una destul de ploioasă aici, ca de altfel și luna august. Cele mai indicate luni pentru o vizită la Torino sunt, așadar, iunie sau septembrie.

Locuri de vizitat în Torino
  • Mole Antonelliana – Muzeul Național al Cinematografiei. La nord de Via Po, se înalță imensa Mole Antonelliana, concepută inițial de Alessandro Antonelli în 1863 ca sinagogă și având o turlă de 168 de metri înălțime, adăugată între 1878 și 1880. Pe lângă faptul că acesta este cel mai recunoscut obiectiv turistic al orașului, turnul său oferă vederi de 360 de grade ale orașului Torino, până la dealurile dimprejur, spre vârfurile Alpilor Savoia.
  • Palatul Regal și Armurăria Regală – Ocupând o latură întreagă a Pieței Castello din centrul orașului Torino, fostul Palat Regal este o clădire cu un exterior relativ simplu din secolul XVII. Înăuntru, însă, te va suprinde Il Appartamento di Madama Felicità și cele 26 de apartamente regale somptuos decorate. În aripa dreaptă, fosta Armurerie Regală conține una dintre cele mai mari colecții de arme și armuri din Europa, datând din secolele XV-XIX. Biblioteca, care are o intrare separată în extrema stângă, este una dintre cele mai impresionante din Italia.
  • Piazza San Carlo - Torino este un oraș cu străzi și piețe superbe, dar niciun loc nu este mai încântător decât Piazza San Carlo, înconjurată de clădiri cu arcade și punctată la un capăt de fațadele asortate ale bisericilor Santa Cristina și San Carlo. Sub arcadele pieței se află unele dintre cele mai elegante magazine din Torino și cafenelele istorice în care a fost plănuită Unificarea Italiei, la mijlocul anilor 1800.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Torino
  • În Torino, restaurantele și cafenelele nu sunt deschise toată ziua. Acestea funcționează după un anumit orar, în intervalul 12:00 – 13:30 pentru prânz și între orele 19:00 – 22:00 pentru cină.
  • Dacă ai de gând să dedici mult timp activităților culturale și excursiilor, achiziționează un card turistic. Aceste carduri se vând la centrele turistice și în unele hoteluri din Torino și îți oferă reduceri semnificative la diferite evenimente culturale.
  • Prețurile din magazinele locale și centrele comerciale din Torino sunt destul de ridicate, însă și calitatea mărfurilor este una superioară. Dacă vrei să economisești bani, mai bine mergi la una dintre piețele locale. În timpul săptămânii acestea sunt deschise dimineața, iar în weekend seara.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Torino
Prețul mediu al unei excursii de 7 zile la Torino este de 1010 EUR dacă călătorești singur, 1800 EUR pentru un cuplu și 3400 EUR pentru o familie de 4 persoane. Cazarea la hotelurile din Torino variază de la 60 EUR la 130 EUR/noapte, cu o medie de 73 EUR/noapte, iar închirierea unei case de vacanță poate ajunge până la 850 EUR/noapte. Bugetul zilnic de cheltuieli este, în medie, de 93 EUR/persoană pentru mese și transport.

Ca să ajungi la Torino, rezervă online din timp un zbor pe Voiaj.md! Aici vei găsi cele mai accesibile prețuri la biletele de avion, pentru ca vacanța ta să fie una perfectă până la capăt!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda