RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Varșovia
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Varșovia la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Varșovia în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Vizitează Varșovia, capitala Poloniei, beneficiind de cele mai accesibile prețuri la biletele de avion! Niciodată nu a fost mai simplu să rezervi online un zbor, așa cum este astăzi prin Voiaj Internațional.
Cracovia poate fi cunoscută drept capitala culturală a Poloniei, însă capitala oficială a țării – Varșovia – este la fel de atractivă pentru iubitorii de cultură. La urma urmei, acesta este orașul în care au crescut figuri emblematice precum Marie Curie și Frédéric Chopin. După o zi petrecută la un festival de muzică sau la Centrul Științific Copernicus, te poți relaxa explorând cartierul istoric al orașului vechi.
Descoperă trecutul bogat – și, adesea, întunecat - al Varșoviei la muzee precum Muzeul Revoltei și Muzeul de Istorie al Evreilor Polonezi. Indiferent de modul în care alegi să-ți petreci ziua, o poți încheia cu vodcă preparată local sau mâncăruri tradiționale consistente la unul dintre restaurantele orașului sau de la vânzătorii ambulanți.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Varșovia
Cel mai indicat să vizitezi Varșovia este între iunie și august. Deși aceste luni sunt considerate vârf de sezon turistic la Varșovia, temperaturile plăcute ale verii, între 10 și 21 grade Celsius, dar și activitățile sezoniere ample compensează pentru faptul că există mulțimi mari de turiști la principalele atracții. Dacă mergi pe un buget mai restrâns, în decembrie și ianuarie beneficiezi de tarife reduse la cazare și bilete de avion, datorită vremii reci din regiune.

Locuri de vizitat în Varșovia
  • Palatul Wilanów, cel mai frumos palat din Varșovia, aflat la 10 km sud de centrul orașului, a fost comandat de regele Jan Sobieski al III-lea în 1677. A suferit numeroase modificări de-a lungul secolelor, fiecare nou proprietar adăugând fie elemente ale stilului baroc, fie ale celui neoclasic în diverse locuri ale clădirii.
  • Parcul Łazienki din Varșovia se bucură de grădini îngrijite, un lac ornamental, poieni împădurite și păuni. Fiind un fost teren de vânătoare, parcul Łazienki a fost achiziționat de regele Stanisław August Poniatowski în 1764 și transformat de-a lungul secolelor pentru a include câteva palate, un amfiteatru sau muzee.
  • Muzeul Chopin - Nu există un loc mai bun pentru a înțelege moștenirea culturală lăsată de pianistul și compozitorului Frédéric Chopin decât orașul său natal. Acest muzeu găzduiește, de asemenea, ultimul pian folosit de marele compozitor. Seara te poți delecta cu un concert în numeroasele locații care continuă să îi prezinte munca.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Varșovia
  • Deși face parte din UE, Polonia nu folosește moneda euro! Moneda națională este zlotul - abreviat PLN sau zł, iar subunitățile sale se numesc groși (grosz). Puține hoteluri acceptă euro sau dolari, dar vestea bună este că în Varșovia sunt o mulțime de ATM-uri și case de schimb valutar de unde poți obține bani în moneda locală, deci nu vei avea probleme în acest sens.
  • După poloneză, limba maternă, limba engleză este a doua cea mai răspândită limbă vorbită în Polonia. Aproape oricine care lucrează în industria turismului, mai ales într-un oraș mare, vorbește engleza, deci te vei descurca excelent la principalele atracții turistice din Varșovia.
  • Milk barurile (sau bar mleczny în poloneză) nu sunt baruri care vând lapte! Sunt, de fapt, restaurante cu prețuri accesibile, în stil cafenea, răspândite pe întreg teritoriul Poloniei. Aici te poți bucura de mese complete pentru numai 2-3 EUR.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Varșovia
Ar trebui să ai pregătiți, în medie 65 EUR pentru o zi de vacanță în Varșovia. Mesele te costă în jur de 15 EUR/zi, iar pentru transportul public vei mai avea nevoie de încă 3.5 EUR. Prețul mediu al cazării la un hotel din Varșovia, pentru un cuplu, este de 77 EUR/noapte, astfel că o vacanță de o săptămână pentru două persoane în acest oraș se învârte în jurul valorii de 896 EUR.

Biletele de avion le poți cumpăra online de pe Voiaj.md! Aici vei regăsi cele mai bune oferte de zbor către Varșovia, pentru ca tu să te poți bucura pe deplin de vacanța ta, într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda