RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Veneția
Prețuri de la 30 €

Bilete de avion din/spre Veneția

Prețuri de la 30 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Veneția la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Veneția în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Veneția?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Veneția costă 20 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Veneția?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Veneția sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 20 minute. Din Chișinău poți zbura la Veneția în aeroportul TSF (Aeroportul Treviso).
Compania aeriană Wizz Air operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Veneția - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A320.
Despre orașul Veneția
Veneția este un oraș special din punct de vedere al arhitecturii, istoriei și viața de zi cu zi. Este cunoscut în întreaga lume ca orașul pe apă, baștina lui Marco Polo și Antonio Vivaldi și pentru Carnavalul de la Veneția. Chiar dacă aici sunt cele mai mari prețuri pentru locuințe, produse și transport, milioane de turiști vin în Veneția anual și se îndrăgostesc de ea.
Veneția este un centru cultural al Italiei și un muzeu în aer liber. Fiecare clădire din oraș păstrează o istorie deosebită. O trăsătură caracteristică Veneției este amplasarea. Ea se află atât pe continent, cât și pe 118 insulițe separate de canale.
Când să vizitați Veneția?
Puteți organiza călătoria în Veneția în orice lună a anului, cu excepția lunilor noiembrie și decembrie. Anume în aceste două luni sunt frecvente inundațiile, dar fotografiile dintr-o astfel de călătorie nu vor trece neobservate.
Vremea în Veneția este destul de frumoasă, nu sunt călduri înăbușitoare și umezeală pătrunzătoare.
Dacă doriți să ajungeți la Carnavalul de la Veneția, ce este organizat în februarie, neapărat trebuie să rezervați hotelul cu cel puțin 3 luni înainte.
Ce să faci în Veneția?
  • Faceți câteva poze în Piazza San Marco cu porumbeii. Apropo, este interzisă hrănirea lor, puteți cu ușurință obține o amendă dacă o faceți.
  • Rătăciți pe străzile orașului.
  • Serviți vin italian într-un bar local.
  • Plimbați-vă noaptea. După miezul nopții, poți admira un oraș complet diferit, unde nu există zgomot și mașini, ci doar liniște.
  • Intrați într-un magazin de antichități și cumpărați obiecte vechi care vă vor aminti, cu adevărat, de spiritul orașului.
  • Urcați pe cele mai înalte puncte de observare care oferă priveliști uluitoare asupra canalelor și a principalelor ansambluri arhitecturale.
  • Faceți o plimbare cu gondola pe Canalul Grande. Dacă costul plimbării cu gondola (80 – 100 euro) este prea mare, atunci optați pentru trasnportul public – vaporetto. Acestea sunt bărci mici, iar călătoria va costa aproximativ 7 – 10 euro.
  • Pe lângă pizza, Italia este renumită pentru paste și spaghete. Numaidecât gustați faimoasa polenta – mămăligă italiană și popularul desert tiramisu.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda