RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Verona
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Verona la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Verona în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Calcă pe urmele Julietei și ale lui Romeo, vizitând unul dintre cele mai romantice orașe din Europa! Rezervă online chiar acum un zbor către Verona și bucură-te de cele mai bune oferte de preț la biletele de avion prin Voiaj Internațional!
Cunoscut mai ales prin asocierea cu operele lui Shakespeare, Verona este un oraș străvechi, a cărui istorie începe încă din epoca romană și care atrage anual mulțimi de turiști de diverse naționalități. Este un oraș plin de viață, inima sa, dominată de un amfiteatru gigantic din secolul I uimitor de bine conservat, fiind locul de desfășurare al festivalului estival de operă.
Adaugă la cele de mai sus nenumărate biserici, câteva poduri fascinante din punct de vedere arhitectural peste râul Adige, vin și mâncare locală din Veneto și galerii de artă impresionante, și astfel Verona se conturează într-unul dintre cele mai atractive orașe din nordul Italiei.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Verona
Verona are o climă subtropicală umedă, cu căldură apăsătoare vara și ierni pline de precipitații, umiditatea rămânând ridicată pe tot parcursul anului. Astfel, perioada ideală pentru o excursie la Verona este din martie până în mai, acesta fiind intervalul în care toate obiectivele turistice ale orașului sunt deschise, iar atmosfera din oraș este excelentă. Mai este cea mai aglomerată lună din punct de vedere turistic în Verona.

Locuri de vizitat în Verona
  • Casa di Giulietta - Casa Julietei este un adevărat spectacol, având în permanență curtea plină de turiști dornici să-și facă un selfie cu statuia de bronz a Julietei sau sub faimosul balcon. Casa propriu-zisă este aproape goală, cu scări extrem înguste, în interior existând doar câteva exponate interesante, printre care se numără patul care a apărut în filmul lui Zeffirelli din 1968 și câteva costume renascentiste.
  • Giardino Giusti - Peste râu de centrul istoric, aceste grădini sunt considerate o capodoperă a amenajării peisagistice renascentiste și poartă numele familiei de nobili care le-a întreținut, încă de la deschiderea lor pentru public din anul 1591. Vegetația este un mix italienesc de amenajare și natural, înfrumusețat de chiparoși falnici, pe care poetul german Goethe îi pomenește în jurnalele sale de călătorie.
  • Muzeul Castelvecchio, înțesat cu creneluri de-a lungul râului Adige, a fost construit în anii 1350 de Cangrande al II-lea. Distrusă de bombardamentele lui Napoleon în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, fortăreața a fost ulterior reinventată de arhitectul Carlo Scarpa. Complexul găzduiește acum o colecție variată de statuete, fresce, bijuterii, artefacte medievale și picturi.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Verona
  • Dacă folosești transportul public, este recomandat să utilizezi aplicația oficială Ticket Bus Verona, care se descarcă online gratuit, pentru a achiziționa mai ușor biletele de călătorie sau abonamentele de o zi. Ai grijă să validezi întotdeauna biletul la urcarea în autobuz, fie că este unul fizic sau generat de aplicația pentru telefon!
  • William Shakespeare nu a vizitat niciodată Verona, dar el va fi pentru totdeauna sinonim cu acest oraș italian. Cea mai celebră poveste de dragoste fictivă spusă vreodată, cea dintre Romeo și Julieta, are loc aici, în târgul de la Verona și este, fără doar și poate, motivul principal pentru care milioane de turiști aleg să viziteze anual acest oraș. Deși pelerinii literari vizitau Verona încă din secolele XVIII și XIX, datorită asocierii ei cu Bardul, orașul a ales să profite de pe urma acestei conexiuni abia în secolul XX, când a creat situri precum Balconul sau Mormântul Julietei.
  • Centrul vechi al Veronei este incredibil de compact și de accesibil pietonal. Aici nu există metrou, iar necesitatea de a folosi autobuzele sau taxiurile este minimă. Explorarea la pas este cea mai bună metodă de a descoperi centrul istoric, râul Adige și faimoasele sale poduri.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Verona
O excursie de 7 zile la Verona costă, în medie, 1910 EUR pentru două persoane. Bugetul zilnic pentru o persoană este de aproximativ 136 EUR/zi, cu 45 EUR pentru mese și 5.6 EUR pentru transportul local.

Pentru cele mai bune oferte de zbor către Verona, accesează Voiaj.md! Aici vei putea cumpăra online bilete de avion la cele mai accesibile prețuri de pe piață, astfel încât să te poți bucura din plin de vacanța ta!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda