RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Verona
Prețuri de la 38 €

Bilete de avion din/spre Verona

Prețuri de la 38 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Verona la cele mai bune tarife
Logo-ul companiei Air Moldova
Logo-ul companiei Wizz Air
Logo-ul companiei Fly One
Logo-ul companiei Turkish Airlines
Logo-ul companiei S7 Airlines
Logo-ul companiei Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Verona în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Verona?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Verona costă 28 €. Prețurile afișate mai sus, sunt disponibile la momentul căutării (10.08.2021) și pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Verona?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Verona sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 2 ore și 20 minute. Din Chișinău puteți zbura spre Verona în aeroportul VRN (Verona Villafranca Airport).
Companiile aeriene AirMoldova, FlyOne și Wizz Air, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Verona - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320, Airbus A319 și Airbus A321.
Despre orașul Verona
Verona este orașul care a devenit un simbol al iubirii eterne, datoriră lui Shakespeare. Cuplurile din întraga lume vin aici pentru a atinge povestea minunată a scriitorului, pentru a sta sub balconul Julietei și pentru a simți atmosfera romantică a acestui oraș.
Verona este un oraș divers. Aici găsiți armonia dintre Antichitate, Evul Mediu și Modernitate. Orașul este fermecător, iar frumusețea și confortul său va cuceri inimile celor mai pretențioși turiști. Verona este renumită pentru bucătăria și ospitalitatea sa. Restaurantele și cafenelele în aer liber oferă priveliști minunate, iar proprietarii au un car de povești despre oraș.
Seara orașul este deosebit de frumos. Luminile felinarelor îi adaugă mister, iar pe străzile înguste veți simți sufletul trecutului.
Când să vizitezi Verona?
Datorită apropierii orașului de cel mai mare lac din Italia, Garda, în Verona clima este umedă și blândă. Iarna temperatura medie este de +2°C, iar vara +23°C. Momentul cel mai potrivit pentru a vizita Verona este luna mai. Atunci vremea este numai bună pentru plimbări.
Ce să faci în Verona?
  • Vizitați simbolul măreției orașului – amfiteatrul din marmură roz. Fiecare italian spune că este datoria sa de a vizita acest loc cel puțin o dată în viață.
  • Urcați pe turnul Lamberti și vedeți Verona de sus.
  • Gustați din bucatele locale, cum ar fi pastele de hrișcă cu salvie și brânză.
  • Lăsați un bilețel cu dorințe la casa Julietei.
  • Vizitați cea mai veche piață a orașului, Piazza delle Erbe, și admirați amploarea gotică a Casei comerciantului și a fântânei Madonei din Verona.
  • Cumpărați suvenire pe strada Via Mazzini, una din străzile comerciale din Verona. Sau cumpărați antichități pe strada Sf. Anastasia.
  • Mergeți la cel mai romantic festival din lume – Verona in Love, organizat în fiecare an de Ziua Îndrăgostiților.
  • Treceți râul Adige pe cel mai vechi pod de piatră din oraș – Ponte Pietra, construit în anul 89 î.Hr.
  • Gustați celebra înghețată (gelato) la Borgo Trento.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
LINK-URI UTILE
© 2021 Voiaj International
CONTACTE
Str. Ștefan cel Mare, 6/1 (intrare prin Optica), or. Bălți, Moldova
omaruseac@voiaj.md
Tel.: 0231 888 99, 0231 63 633
Mob.: 068 16 00 33
Bd. Negruzzi, 4/2,
mun. Chisinau, Moldova
voiaj@voiaj.md
Bilete de avion 022 54 64 64
Turism 022 882 882
URMĂRIȚI-NE PE:
Made on
Tilda